Kocası tarafından öldürülen kadının babası, sözleriyle kan dondurdu - Son Dakika
Dünya

Kocası tarafından öldürülen kadının babası, sözleriyle kan dondurdu

Kuzey Irak'ta yasak aşk yaşadığı öne sürülen kadın, kocası tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Olay sonrası öldürülen kadının babası, "Kızım şimdi hak ettiği cezayı aldı" sözleriyle dehşete düşürdü.

04.09.2019 15:59  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'de evli bir kadın, başka bir erkekle ilişkisi olduğu gerekçesiyle beş buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

MAHKEME BAHÇESİNDE KURŞUNLADI

Cezasını tamamladıktan sonra tahliye olan kadın, ilk iş olarak kocasına boşanma davası açtı. Pazar günü Erbil'de görülen duruşmada dava için mahkemeye gelen kadın, otoparkta kocası tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Karısını gözünü kırpmadan öldüren katil zanlısı, olay yerinde yakalandı.

BABANIN SÖZLERİ KAN DONDURDU

Cinayetin töre cinayeti olduğunu belirten kadın hakları savunucusu bir örgütün başkanı, cinayetten sonra kadının babasının katil damadını savunduğunu ve cinayet için "Kızım şimdi hak ettiği cezayı aldı" dediğini söyledi.

CEZAEVİNDEYKEN DAVA AÇMAK İSTEMİŞ AMA...

Öte yandan kadının cezaevindeyken kocasına boşanma davası açmak istediği, ancak yasalar gereği kendisine izin verilmediği öğrenildi.

Kocası tarafından öldürülen kadının babası, sözleriyle kan dondurdu

Son Dakika Dünya Kocası tarafından öldürülen kadının babası, sözleriyle kan dondurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (73)

  • .: Biz türkler keşke müslüman değilde, hiristiyan olsaydık, şimdi bir almanya bir japonya olabilirdik. Yada en azından şaman olarak kalsaydık. 13 26 Yanıtla
    Gereksiz...: Dış tehditleri, İç tehditleri vs.. bunları geçerek müslümanlıktan başlamanda ayrı bi saçmalama olmuş. İşe kendinden başlayabilirsin mesela. 3 1 TAŞKIN: Sen kal da saçma sapan biz Türkler yazmana gerek yok. Sen hangi türklerdensin? 1 2 Ahmet: Gerçek müslümanken dünyaya hükmediyorduk. Allahın indirdiğine uyarsan yine sünyanın anahtarları müslümanların elinde olur. Kafana göre müslümanlığı yaşarsan bundan daha iyisi olmaz 2 1 Sayın şamanist: Hırıstiyan olsaydı türkler ya yunanistanın bir eyaleti olurdu yada en fazla bir bulgaristan onlarında ataları türk çünkü .. Ama Hamdolsunki müslümanlıkla şereflendi türkler, biz islamın bekçileriyiz, Resulun askerleriyiz, devleti aliyeyi osmaniyenin mirasçılarıyız... Cayırlı günler sayın şamanist beyefendi 1 1 Gereksiz...: Venezuelanın haklı çoğunluğu hıristiyan. Bu ülke aynı zamanda dünyanın en çok petrol çıkan ülkesi. Sonuç? 2 0 sayın şamanıst: Hırıstiyan olsaydı türkiye ya yunanistanın bir eyaleti olurdu yada en fazla bir bulgaristan onlarında atası türk İyi günler sayın şamanist 1 0 Feryal : Allah islah etsin 0 1 Taraf: Ol kardeşim seni tutanmı var İslam tertemiz bir dindir İslam kuralları tertemiz dir din diye uydurulanlar hariç) ayriyeten İslam'ı biz Türkiye'de ve şu an dünyada gereğince yerine getiren ülke inanki Yok İslam'ı gereğince yaşasak kurallarına riayet etsek dünyanın en huzurlu toplumu oluruz inan bu söylediklerime kal sağlıcakla 1 0 Engin: Sen zaten olamamışsın malzemenden çalmışlar. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement