"Koçluk Konferansı 2014" İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Güncel

"Koçluk Konferansı 2014" İçin Geri Sayım Başladı

ICF Türkiye) tarafından 9 Nisan 2014 tarihinde İstanbul, Park Bosphorus Hotel'de üçüncüsü düzenlenecek Koçluk Konferansı 2014'ün programı açıklandı.

24.03.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından 9 Nisan 2014 tarihinde İstanbul, Park Bosphorus Hotel'de üçüncüsü düzenlenecek Koçluk Konferansı 2014'ün programı açıklandı. İK, yönetim ve danışmanlık camiasının sabırsızlıkla beklediği etkinlik, yerli ve yabancı pek çok değerli konuşmacıyı en güncel içeriklerle dinleme fırsatı sunacak.

Profesyonel koçluk sanatını ve uygulamalarını ilerletmek amacıyla kurulan Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından bu sene üçüncüsü organize edilen Koçluk Konferansı 2014'ün programı belli oldu.

Bu yıl 9 Nisan 2014 Çarşamba günü İstanbul, Park Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilecek organizasyon her sene olduğu gibi bu sene de iş dünyasından başarılı pek çok ismi ve koçları bir araya getirecek. Teması "İş Yaşamında Koçluk" olarak belirlenen konferansta koçluğun iş dünyası üzerindeki etkileri hepsi alanının duayeni isimler tarafından katılımcılarla paylaşılacak.

Program sunumu, eğitmen ve yazar Hakan Urgancı tarafından yapılacak konferansın açılış konuşmasında; Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) Başkanı Nur Velidedeoğlu Kavuncu katılımcılara seslenecek.

Kavuncu'nun ardından sahneyi, 80'i aşkın takım üyesi ile dünya çapındaki CEO'lara ve en zengin 100 listesindeki şirketlere; liderlik, insan yönetimi, kişisel ve takım etkinliğini geliştirme eğitimleri veren Asterys'in CEO'su Giovanna D'Alessio alacak. D'Alessio katılımcıları "Performans Gelişimi için Koçluk Kültürünün Oluşturulması ve sonuçları" konusunda bilgilendirecek.

Sonrasında gündemini Türkiye'ye çevirecek olan Koçluk Konferansı 2014, General Electric Türkiye Stratejik Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Çeşmeli'nin anlatımıyla "GE Liderlik Özellikleri – Türk Stili" konulu sunum ile Türkiye'deki liderlik özelliklerini masaya yatıracak.

Verilen kısa aranın ardından ise katılımcılara Kanada'nın önde gelen koçlarından ve takım koçluğunda dünya liderlerinden biri olan Adria Towhill seslenecek. Towhill "Liderler için Anda ve Akışta Kalmak" konulu bir sunum yapacak. Towhill'den sonra sahneye çıkacak IPSOS Türkiye CEO'su Vural Çakır ise "İşe Etki - İnsana Etki?" kavramlarına dikkat çekecek.

Konferans ikinci yarıda da hız kesmeyecek

Konferansın öğleden sonraki bölümü de önemli konuşmacıları ağırlamaya devam edecek. "2013 ICF Prism Award'ı Işıkkent Okuları Nasıl Kazandı ve Okulda Koçluk Kültürü" sunumuyla Işıkkent Eğitim Kampusu Genel Müdürü F. Okan Sezer ve eğitimci, lider koçu Vedat Erol, "Kurumsal Yaşamda Koçluk Kültürünün Yaygınlaştırılması" konulu sunumu ile 3M Türkiye Genel Müdürü Andrei Holban ve "Kuantum Gizemi ve Yaratıcı Düşünce" adlı sunumu ile profesyonel Erickson Koçu Peter Stefanyi izleyicilerle buluşacak.

Konferansın ikinci bölümünde ayrıca ICF Türkiye Başkanı Psikolog Dr. Nur Velidedeoğlu Kavuncu moderatörlüğünde "Yenilikçilik Kültürünü Oluşturmada Koçluk" konulu bir panel düzenlenecek. Panelde; Koçluk Platformu Derneği (KPD) Önceki Dönem Başkanı Çağlar Çabuk ve Avrupa Koçluk ve Mentorluk Konseyi, (EMCC) Türkiye Başkanı Dr. Rıza Kadılar panelist olarak yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Koçluk Konferansı 2014' İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement