Komşu Sesler Filmi - Son Dakika
Güncel

Komşu Sesler Filmi

Komşu Sesler Filmi

Komşu Sesler filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Komşu Sesler filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

02.12.2013 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya’nın Recife adlı kıyı kasabasında bir mahallenin sakinlerinin yaşamlarında geziniyoruz. Mahallede olan biten her şey yaşlı Francisco’dan soruluyor. Francisco’nun torunlarından biri ailenin emlak şirketinin patronluğunu yaparken diğeri arabalardan radyo çalıp satarak hayatını idame ettiriyor. Mahallenin sürekli ot içen depresif ev kadını, komşusunun havlayan köpeğini susturmakla kafayı bozmuş. Kadının kızı ise kâbuslarında evlerine yabancı birilerinin girdiğini görüyor. Bir de mahalle sakinlerinin birer aile üyesiymiş gibi davrandıkları siyahî hizmetçiler var.

İşte böyle bir ortamda mahallenin huzurunu korumak için bir grup güvenlik görevlisi mahalleye geliyor ve herkesin hayatı değişmeye başlıyor. Komşu Sesler oyuncaklı hikâyesiyle kimi zaman zekice yazılmış bir komediyken kimi zaman bir gerilim ine dönüşerek türler arasında geziniyor. in sal anları ve sesleri enfes bir şekilde bir araya geldiğinde, seyirci sihirli bir şekilde in şiddet ve modern yaşam üzerine yaptığı tespitlerle geniş bir anlam dünyasının içine sürükleniyor.

Yönetmen: Kleber Mendonça Filho

Senaryo:

Oyuncular: Dida Maia , Maeve Jinkings , Gustavo Jahn , Sebastião Formiga , Irma Brown

Filmin Türü: Drama, Gerilim

Orijinal Adı: A Som Ao Redor

Yapımcı Firma: CinemaScópio

Yapım Yılı: 2012

Yapım Ülkesi: Brezilya

Orijinal Dili: Portekizce, İngilizce, Çince

Filmin Süresi: 131 dk.

Dağıtıcı Firma: 0

Son Dakika Güncel Komşu Sesler Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement