Kongre Turizminin Önemli İsimleri Merinos Akkm'de - Son Dakika
Güncel

Kongre Turizminin Önemli İsimleri Merinos Akkm'de

Türkiye kongre turizminin önemli isimleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve yönetilen Atatürk Kongre Kültür Merkezi'ni gezerek bilgi aldı.

30.04.2015 13:51

Türkiye'deki kongre turizminin güçlü isimleri, Bursa ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Binted tarafından işletilen ve yönetilen Merinos AKKM'yi gezdi.

Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce, MPI Türkiye Temsilcisi İbrahim Keskin, INCON Türkiye Temsilcisi Cengiz Korkmaz ve Burkon Genel Müdürü Hasan Eker'in ziyaretinde, Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay ve Merinos AKKM yetkilileri hazır bulundu. Osmangazi, Orhangazi, Hüdavendigar, Yıldırım Bayezid Muradiye salonlarını, Fuar Alanını ve Merinos Tekstil Sanayi Müzesi'ni gezen konuklar, Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala tarafından bilgilendirildi. Tesislerin idari ve teknik yönlerini konuklara anlatan Pala, 2010 Haziran ayında Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Merinos AKKM'nin Bursa'nın sosyal ve kültürel merkezi olduğunu söyledi. Her gün farklı salonlarda programlara ev sahipliği yaptıklarını belirten Pala, Türkiye'nin en aktif kullanılan kongre merkezi haline geldiklerini ifade etti. Birçok ulusal ve uluslararası programlara başarıyla ev sahipliği yaptıklarını dile getiren Pala, Bursa'nın kongre turizmi için yaptığı çalışmalar hakkında konuklara bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kongre Turizminin Önemli İsimleri Merinos Akkm'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement