Konserde Ferhat Göçer'e Karamürsel Sepeti - Son Dakika
Magazin

Konserde Ferhat Göçer'e Karamürsel Sepeti

Konserde Ferhat Göçer\'e Karamürsel Sepeti

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90'ıncı yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Ferhat Göçer, yoğun ilgi gördü.

05.07.2011 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90'ıncı yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Ferhat Göçer, yoğun ilgi gördü. Konser sonunda Göçer'e ilçe ile özdeşleşen Karamürsel sepeti hediye edildi.

Karamürsel Belediyesi'nin organize ettiği Kurtuluş Şenlikleri kapsamında İlhan Çınar Alanı'nda düzenlen ve yaklaşık 10 bin kişinin izlediği halk konserinde Ferhat Göçer sahneye çıktı. Duygusal parçalarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Göçer, konser sonunda sahneye çıkan Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile birlikte Onuncu Yıl Marşı'nı söyledi. İlçe sakinleri de marşı bir ağızdan söyledi.

Konser bitiminde Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ferhat Göçer'e ilçenin simgesi olan ve şu anda hatıra eşyası olarak imal edilen Karamürsel sepeti hediye etti. - Kocaeli/ Karamürsel

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Konserde Ferhat Göçer'e Karamürsel Sepeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement