Konya Adliyesi Çalışanlarından Terör Saldırısına Tepki - Son Dakika
Yerel

Konya Adliyesi Çalışanlarından Terör Saldırısına Tepki

Konya Adliyesi Çalışanlarından Terör Saldırısına Tepki

İstanbul’daki terör saldırısı Konya Adliyesi çalışanları tarafından lanetlendi.

12.12.2016 12:36

İstanbul'daki terör saldırısı Konya Adliyesi çalışanları tarafından lanetlendi.

Konya Adliyesi bahçesinde Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan'ın yanı sıra başsavcı vekilleri, mahkeme başkanları, hakim ve savcılar ile Konya Adliyesi personeli ve çok sayıda avukatın katılımıyla terör lanetlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından topluluk adına açıklama yapan Konya Adliyesi Savcılık Yazı İşleri Müdürü Arif Baştuğ, "İstanbul Beşiktaş'ta ve Maçka parkında eş zamanlı olarak düzenlenen, Çevik Kuvvet polislerimizi hedef alan hain saldırılarda 36'sı polis, 8'i sivil vatandaş olmak üzere 44 vatandaşımız şehit olmuş, çok sayıda vatandaşımız ise yaralanmıştır. Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek, birlik ve beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları bir gerçektir. Bilinmelidir ki, bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugün de kursaklarında kalacaktır" şeklinde konuştu.

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okunarak terör saldırısında şehit düşenlere rahmet, yaralılar için acil şifa dilendi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya Adliyesi Çalışanlarından Terör Saldırısına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement