Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Erdem Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Erdem Açıklaması

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Erdem Açıklaması

"Gaziosmanpaşa karşısında kazansaydık büyük yol katedecektik. Oyuncularımın üzerindeki tedirginliği anlayamıyorum”

03.03.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor'un Teknik Direktörü İlker Erdem, "Gaziosmanpaşa karşısında kazansaydık büyük yol katedecektik. Oyuncularımın üzerindeki tedirginliği anlayamıyorum" dedi.

Erdem, yaptığı açıklamada, devre arasında yapılan çalışmaların ardından ikinci yarıya iyi başlamalarına rağmen, hala istenilen futbolu ortaya koyamadıklarını söyledi.

Bir hafta inanılmaz iyi, bir sonraki hafta ise oldukça kötü bir oyun sergileyebildiklerini vurgulayan Erdem, şunları kaydetti:

"Bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Kazanmamız gereken bir maç oynadık. En azından puan aldığımıza seviniyorum.  'Bir puan bir puandır' diyoruz, ancak oyun içinde bu kadar bariz hatalar yapmamalıyız. Zor bir süreçteyiz. Daha fazla kenetleneceğiz. İnegölspor deplasmanından puan veya puanlar almalıyız. Bunun başka yolu yok. Gaziosmanpaşa karşısında kazansaydık büyük yol katedecektik. Oyuncularımın üzerindeki tedirginliği anlayamıyorum."

Erdem, yaşanan tedirginliği ve acemiliği bir an önce üzerlerinden atarak, puanlar almak zorunda olduklarını dile getirdi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Erdem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement