Konya Bisikletiyle Düşen Yaşlı Adamı Ezdiği İleri Sürülen Sürücü, 15 Gün Sonra Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Konya Bisikletiyle Düşen Yaşlı Adamı Ezdiği İleri Sürülen Sürücü, 15 Gün Sonra Yakalandı

Konya'da park halindeki otomobilin açılan kapısına çarpıp yere düşen bisikletli Yılmaz Bayburt'un(71) üzerinden aracıyla geçtiği ve ölümüne neden olduğu ileri sürülen sürücü Mustafa H. (53), olaydan 15 gün sonra yakalandı.

23.04.2019 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da park halindeki otomobilin açılan kapısına çarpıp yere düşen bisikletli Yılmaz Bayburt'un(71) üzerinden aracıyla geçtiği ve ölümüne neden olduğu ileri sürülen sürücü Mustafa H. (53), olaydan 15 gün sonra yakalandı. Mustafa H., ifadesinde direksiyonu sola kırıp, yere düşen Bayburt'a çarpmadığını ve ölümüne neden olmadığını söyledi.

Kaza, 7 Nisan Pazar günü saat 19.00'da merkez Meram ilçesi Furkan Dede Caddesi'nde meydana geldi. Yılmaz Bayburt, elektrikli bisikletiyle seyir halinde iken iddiaya göre park halindeki otomobilin kapısı açılması sonucu, kapıya çarpıp yere düştü. Bu sırada arkasında gelen ve plakası belirlenemeyen hafif ticari araç, Bayburt'un üzerinden geçip hızla olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve burada yoğun bakımda tedavi altına alınan Yılmaz Bayburt, 13 Nisan Cumartesi günü hayatını kaybetti.

PLAKADAN TESPİT EDİLDİ

Yılmaz Bayburt'un üzerinden geçtiği ileri sürülen araç ve sürücüyü bulmak için çalışma başlatan polis, mobese ve trafik kameralarının inceledikten sonra hafif ticari aracın plakasını belirledi. Plakadan araç sahibine ulaşan polis, o gün aracı Mustafa H.'nin kullandığını tespit etti. Gözaltına alınan Mustafa H., Yılmaz Bayburt'a çarpmadığını ve ölümüne neden olmadığını ileri sürdü. Mustafa H. ifadesinde, Araçla seyir halindeyken yolun sağ tarafından bisikletlinin aracın önüne doğru düştüğünü gördüm. Direksiyonu hemen sola kırdım ve yoluma devam ettim. Trafik yoğun olduğu için duramadım. Düşen kişiye vurmadım. Vursaydım zaten yola devam etmeyip dururdum. Daha sonra o kişiye ne oldu bilmiyorum. Polis bana ulaşıncaya kadar da bilmiyordum. dedi. Mustafa H., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Konya Bisikletiyle Düşen Yaşlı Adamı Ezdiği İleri Sürülen Sürücü, 15 Gün Sonra Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Bisikletiyle Düşen Yaşlı Adamı Ezdiği İleri Sürülen Sürücü, 15 Gün Sonra Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement