Konya'da dizi gibi olay! Kaçırdıkları iş adamından 1.5 milyon TL fidye aldılar - Son Dakika
3.Sayfa

Konya'da dizi gibi olay! Kaçırdıkları iş adamından 1.5 milyon TL fidye aldılar

Konya'da 9 kişi, bir iş insanını kaçırıp, ailesinden 1.5 milyon TL fidye aldı. İş adamı şahısların elinden kurtulurken, polis ekipleri düzenledikleri operasyon sonucu olaya dahil olan 9 kişiyi de gözaltına aldı.

14.10.2021 14:04  Güncelleme: 14:08

Konya'da iş insanı 9 kişi tarafından kaçırıldı. Şahıslar, iş insanını bırakmak için 1.5 milyon TL fidye aldı. Başarılı bir operasyon gerçekleştiren polis ekipleri, fidyecileri kıskıvrak yakaladı.

Dizi gibi olay! Kaçırdıkları iş adamı için 1.5 milyon TL fidye istediler

İŞ ADAMINDAN PARAYI ALDILAR

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen çalışmada, Konya'da ikamet eden 2 iş adamından birinin Mersin'de bir çiftlik evinde zorla tutulduğu, diğer iş adamının ise yaklaşık 1.5 milyon lira para temin etmesinin ardından zorlu tutulan şahsın salıverildiği ve şüphelilerin bu şekilde zorla para tahsil ettikleri tespit edildi.

Dizi gibi olay! Kaçırdıkları iş adamı için 1.5 milyon TL fidye aldılar

RESMEN CEPHANELİK ÇIKTI

Yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından, şüphelilerin yakalanmasına yönelik Mersin ve Diyarbakır'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince merkez Mezitli ilçesindeki çiftlik evine düzenlenen operasyonda, 1 adet uzun namlulu Kaleşnikof marka silah, 2 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 401 gram esrar, 1 adet kaçırılan şahsa ait 150 bin lira değerinde çek ile çok miktarda mermi ve fişek ele geçirildi. Operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Dizi gibi olay! Kaçırdıkları iş adamı için 1.5 milyon TL fidye aldılar
Konya\'da dizi gibi olay! Kaçırdıkları iş adamından 1.5 milyon TL fidye aldılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Konya'da dizi gibi olay! Kaçırdıkları iş adamından 1.5 milyon TL fidye aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement