Kontrolden çıkan tır, altına aldığı otomobili uçuruma sürükledi: 2 ölü, 3 yaralı - Son Dakika
Güncel

Kontrolden çıkan tır, altına aldığı otomobili uçuruma sürükledi: 2 ölü, 3 yaralı

Konya'da kontrolden çıkan tır, karşı yönden gelen otomobili altında sürükleyip şarampole uçtu. Kazada otomobilin sürücüsü ve eşini hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

26.09.2019 04:04  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da kontrolden çıkan tır, karşı şeride geçip, çarptığı otomobili altında sürükleyip şarampole uçtu. Kazada otomobil sürücüsü Mesut Ay ve eşi Celile Ertaş Ay öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.50 sıralarında Konya- Antalya karayolunun 50'nci kilometresinde meydana geldi. Beyazıt Yılmaz yönetimindeki 07 ADH 76 plakalı TIR, kontrolden çıkıp karşı şeride geçti. Mesut Ay'ın kullandığı 07 FES 29 plakalı otomobile çarpan tır, otomobili altında sürükleyip, şarampole uçtu.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 3 YARALI

Kazada otomobil sürücüsü Mesut Ay, eşi Celile Ertaş Ay öldü. Ay çiftinin oğlu Berat Efe Ay ve araçta bulunan Arzu Kaplan ve TIR şoförü Beyazıt Yılmaz yaralandı. Yaralılar, yoldan geçen sürücüler tarafından çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Arzu Kaplan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtti.

Kontrolden çıkan tır, altına aldığı otomobili uçuruma sürükledi: 2 ölü, 3 yaralı

OTOMOBİLİN ÜSTÜNDEKİ TIR, VİNÇ YARDIMIYLA KALDIRILDI

Araç içinde sıkışan Mesut Ay ve eşi Celile Ertaş Ay'ın cansız bedenleri, otomobilin üstündeki tır, vinç yardımıyla kaldırıldıktan sonra kurtarılıp, Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kontrolden çıkan tır, altına aldığı otomobili uçuruma sürükledi: 2 ölü, 3 yaralı

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kontrolden çıkan tır, altına aldığı otomobili uçuruma sürükledi: 2 ölü, 3 yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kontrolden çıkan tır, altına aldığı otomobili uçuruma sürükledi: 2 ölü, 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Muhammet çalış: Arkadaşlar olay çok üzücü. Bende bir otobüs şoförüyüm. Şuanda aydınDan samsuna hareket edeceğim. Günde 1000 kilometre yapıyorum. Özel aracı ile seyahat eden arkadaşlar belki yılda bir kere uzun yola çıkıyor. Ve en büyük sıkıntı gece uykusuz yola devam etmesi. Rica ediyorum esneme geldiği anda çekin petrole iki üç saat uyuyup sonra devam edin. Belki biraz geç gidersiniz ama sağ salim gidersiniz. OYüzden lütfen tir ve otobüs gibi araçları sollama yaparken çok yakın geçmeyin. Ve özellikle geçerkenDe selektör yapıp uyarın. Tüm dostlara kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum. 6 0 Yanıtla
  • etirol: TIR şoförlerine ve otobüs şoförlerine özel eğitim şart trafik cezası yiyen ağır vahısta ehliyetliler in alkollü araç kullananlar gibi el koymak lazım ehliyetlerine bakın bir tane tır ve ağır vahısta şoförü kaza yapıyor mu 2 2 Yanıtla
    ..: Herkese egitim şart boş konusma. Sen hiç tır kullandın mi yada yanında yolculuk yaptin mi. Içine bin bir yolculuk yap ondan sonra konuş. 0 1 Angara: Sen kendini eğit..ilk önce..tirin altina bile bile giren ne adamlar gordum ben,,niye biliyomusun?cunku senin gibi eğitimsiz olup 5 saniye tirin sollama yapmasina izin vermiyen kişiler.sinyalin ne oldugunu bilmeyen egitimsiz dolu bu ülke..trafige cikinca herkez şoför,,o tircinin 1 ayda yaptiği yolu senin gibiler 30 senede yapamaz 0 1
  • hakan: idam şart 2 0 Yanıtla

Advertisement