Konya Milletvekili Bal'dan Büyükşehir'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Konya Milletvekili Bal'dan Büyükşehir'e Ziyaret

MHP Konya Milletvekili, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş'e ziyarette bulundu.

25.11.2014 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları takip ettiğini dile getiren Bal, yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Ergün'ü tebrik etti.

MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile bir araya gelen Bal, Memiş'e görevinde başarılar diledi. Konya Milletvekili Faruk Bal, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi başkanı Hasan Eryılmaz ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu da yer aldı. Ziyarette konuşan Milletvekili Bal, meclis çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yaptığı hizmetleri Ankara'dan takip ettiklerini söyleyen Bal, yapılan güzel çalışmalardan ötürü Başkan Ergün'ü tebrik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, güzel sözleri nedeniyle Faruk Bal'a teşekkür etti. Başkan Ergün, "Manisalılara en güzel hizmeti ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konya Milletvekili Bal'dan Büyükşehir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement