Konyağın Kralı Rémy Martin Louis Xııı, Macro Center'larda - Son Dakika
Basın Bültenleri

Konyağın Kralı Rémy Martin Louis Xııı, Macro Center'larda

Brown-Forman konyağın kralını sunar.

08.07.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brown-Forman konyağın kralını sunar: Rémy Martin Louis XIII. Tam yüz yılı bulan tutkulu ve sabırlı bir çalışmanın ürünü Rémy Martin Louis XIII, Fransa'daki Grande Champagne bölgesinden gelen 1.200 farklı yaşam suyunun (eaux-de-vie) yani değişik türdeki konyağın benzersiz karışımının bir asırdan eski geniş meşe fıçılarda bekletilmesiyle ortaya çıkıyor. Geçmişte Winston Churchill ve İngiltere Kralı George VI tarafından tercih edilen konyağın kralı Rémy Martin Louis XIII, günümüzde ise Jay Z'den Will Smith'e, Tom Cruise'dan Quentin Tarantino'ya, Monaco Prensi Albert'tan Usher'a kadar pek çok ünlünün seçimi. Orient Express ve Concorde'un da ilk seferlerinde servis edilmiş olan bu asırlık lezzet, Macro Center'larda satışa sunuluyor. Kuruçeşme, Akmerkez, Kanyon, Bodrum Yalıkavak ve Antalya Tera City'deki Macro Center'larda 4.500 TL'den Louis XIII'e ulaşmak artık mümkün.

İsmini Fransa'nın eski krallarından birine borçlu olan bu eşsiz konyak, ışıkta dans ederken akaju parlaklığından ateşli kırmızısı tonlara geçiş yapan altın sarısı bir renge sahip. Bardağınızdaki Louis XIII'ü burnunuza yaklaştırdığınız zaman, içinde bekletildiği özel tarihi fıçılar nedeniyle inanılmaz zenginlikte yoğun bir kokuyla karşı karşıya kalacaksınız. Daha sonra ise, gül ve zambaktan oluşan çiçeksi notalar eşliğinde zencefil ve hindistancevizi aromaları, konyağın kralının benzersiz lezzetini tamamlayacak. Remy Martin Louis XIII'ün nesiller boyunca taşınan tarifi sayesinde, tadımdan bir saat sonra bile damağınızda bal ve sandalağacı tadını hissedeceksiniz.

Remy Martin Louis XIII'ün, ayrıca, fiyatları 150.000 TL'ye kadar çıkan Louis XIII Le Jeroboam, Louis XIII Rare Cask ve Louis XIII Black Pearl isminde üç farklı seçeneği daha bulunuyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Konyağın Kralı Rémy Martin Louis Xııı, Macro Center'larda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement