Aykut Kocaman Fikstürün Ramazana Denk Gelmesiyle İlgili TFF'ye Sitem Etti - Son Dakika
Spor

Aykut Kocaman Fikstürün Ramazana Denk Gelmesiyle İlgili TFF'ye Sitem Etti

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, fikstürün Ramazana denk gelmesiyle ilgili olarak, "Oruçla futbol oynamak kolay değil, bunları nasıl planlıyorlar" diyerek TFF'ye sitem etti.

27.05.2017 16:29  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig'in fikstürü hakkında hem TFF hemde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e imalı mesajlar gönderdi.

"FUTBOL VE RAMAZANI AYNI ANDA GÖTÜRMEK ZOR"

Fikstürün çok sıkışık bir şekilde planlandığını ve onaylandığını ifade eden Kocaman, "Türkiye'de Lig bitti, sonra milli maçlar var milli takıma gitmek isteyen isimler var, milli takıma çağrılanlar var. Diğer taraftan Ramazan'ın ilk günü. Oynarken de aynı şeyler oldu. İkisini bir arada götürmek zorunda olduğumuz dönemler oldu ama en azından bu güne gelmeyebilirdik diye düşünüyorum."

"BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER"

"Şimdi çocukların bir kısmı oruç tutuyor, rakip takımdan da. Kolay birşey değil, Allah kolaylık versin. Bunları kim planlıyor, nasıl planlıyor ya da planlıyor mu insan merak ediyor. Futbol federasyonu kulüpler birliği, Türkiye Futbol Direktörü her neyse işte, kim planlıyor ya da hangi plana göre devam edecek. Önümüzdeki haftada maçlar oynanacak. Sözlerimi geri alıyorum, böyle gelmiş böyle gider." ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman Fikstürün Ramazana Denk Gelmesiyle İlgili TFF\'ye Sitem Etti

Son Dakika Spor Aykut Kocaman Fikstürün Ramazana Denk Gelmesiyle İlgili TFF'ye Sitem Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement