Fırına soktuğu köpeğe cinsel saldırıda bulundu! - Son Dakika
Güncel

Fırına soktuğu köpeğe cinsel saldırıda bulundu!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde fırın çalışanı Kırgızistan uyruklu Zafer Şukurcanov, köpeğe cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı. Veteriner kontrolü geçiren köpeğin anüsünde yaralanma olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Şukurcanov, emniyetteki işlemlerinin ardından dün çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

24.04.2023 13:30  Güncelleme: 14:27

22 Nisan günü saat 16.00 sıralarında Maltepe Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda Zafer Şukurcanov'un sokak köpeğini, kapalı olan fırına zorla götürdüğünü gören bir kişi, çevredekilere haber verdi.

TUTUKLANDI

Pek çok hayvanseverin, fırının önüne gelmesi üzerine Şukurcanov kaçmaya çalıştı. Vatandaşlar tarafından yakalanan şüpheli, polise teslim edildi. Veterinere götürülen köpeğin ise yaralandığı belirlendi. Gözaltına alınan Şukurcanov, emniyetteki işlemlerinin ardından dün çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Köpeğe cinsel saldırıda bulunan şahıs tutuklandı

"SICAK OLDUĞUNDAN ÇIPLAK YATIYORDUM"

Şukurcanov mahkemede, "Yaklaşık 1 aydır fırında çalışıyorum. İş yerinin kapısı kapalı olduğu için un taşıdığımız bölmeden içeri girecektim. O esnada köpek bana koştu. Ben de beslemek için onu içeri attım. Sonrasında ben de içeri girdim. Bana sorduğunuz yaralanmalar bu esnada olmuş olabilir. Üzerime atılı suçları kabul etmiyorum. Sıcak olduğundan dolayı üstüm çıplak yatıyordum. Polisler geldiğinde giyindim" diye konuştu.

Köpeğe cinsel saldırıda bulunan şahıs tutuklandı

"CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI AŞİKAR"

Ankara Barosu Hayvan Hakları Merkezi Başkanı Tuğba Gürsoy, veterinerde köpeğin anüsünde yaralanma fark edildiğini söyledi. Tedavisinin sürdüğünü kaydeden Gürsoy, "Bu hayvanın cinsel saldırıya uğramış olduğu aşikar. Bu gibi suçlarda cezaların caydırıcı olmasını çok önemsediğimizi söylemiştik. Cezaların caydırıcı olması, bu gibi eylemlerin önünü kesebilir. Köpeğin sağlık durumu şu anda iyi. Zaten sakin bir köpek için olduğu için bu saldırıya maruz kalmış. Birkaç güne toparlanacak yaşadığı mahalleye geri dönecek" dedi.

Fırına soktuğu köpeğe cinsel saldırıda bulundu!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fırına soktuğu köpeğe cinsel saldırıda bulundu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Azat Deniz: Bütün tecavüzcüleri ülkeye aldınız 122 27 Yanıtla
  • Sedat Dogan: Seçim olmazsa serbest bırakırlardi şimdi şirin görünmek istiyorlar 85 40 Yanıtla
    Erhan Yılmaz: Sedat senin gibileri seçimden sonra ülkeden def etmek gerekiyor cumhurbaşkanın dan bahsediyorsun sanki herkesi o yargılıyor sanki cahilsin belli 37 43
  • Aydın Özkan: yine bir mülteci yine bir sorun 96 15 Yanıtla
  • Dalyan ÖZBAY: ''Bütün tecavüzcüleri ülkeye aldınız'' derken, hepsiyle tanışma fırsatını nasıl buldun merak ettim. 39 39 Yanıtla
  • ahmetcan: ülkede zaten devlet düşmanı çok adam mülteci diyor 13 17 Yanıtla
  • Yaşar Girgin: Ulan namuzsularin hepside böyle birşeyde namuzlu oluyor 28 2 Yanıtla
  • Ramazan Bağcı: Yabanci düşmanliiğina gerek yok suçu herkes işliyor 0 0 Yanıtla
  • Ramazan Bağcı: Yabancilar bu ülkenin ekonomisini buyütuyor 0 0 Yanıtla

Advertisement