Koronaya yakalanan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin son test sonucu negatif çıktı - Son Dakika
Spor

Koronaya yakalanan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin son test sonucu negatif çıktı

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi hastalığı yendi. Siyah-beyazlıların başkanının yapılan son testinin sonucu negatif çıktı.

22.05.2020 10:46  Güncelleme: 03:33

14 Mayıs'ta yapılan açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı duyurulan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'den müjdeli haber geldi.

8 GÜNDE YENDİ

A Spor'un haberine göre Ahmet Nur Çebi'nin yapılan son testinin sonucu negatif çıktı. Tecrübeli yönetici böylece 8 günde pandemiyi yenmiş oldu.

Daha önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay da koronavirüse yakalanmış ve yapılan tedavilerin ardından hastalığı atlatmışlardı.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs testinin negatif çıkmasının ardından kulübün resmi internet sitesinden de Çebi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı ve "Başkanımızın testi negatif sonuçlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin sağlık durumuyla ilgili siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye, 13.05.2020 tarihli pozitif sonuç alınan Covid-19 testinin ardından yapılan antikor tarama testi ve 21.05.2020 tarihli Covid-19 testi ile klinik tarama çalışmaları negatif sonuçlanmıştır. Başkanımız Covid-19 enfeksiyonu ile ilgili herhangi bir bulgu göstermemekle birlikte gerekli takip ve izolasyon süreci Sağlık Bakanlığımızın önerileri doğrultusunda devam etmektedir."

Siyah-beyazlılar ayrıca yönetim kurulu üyelerinin de aynı tarihlerde yapılan testlerin negatif olarak sonuçlandığını açıkladı.

Koronaya yakalanan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin son test sonucu negatif çıktı
Koronaya yakalanan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi\'nin son test sonucu negatif çıktı

Son Dakika Spor Koronaya yakalanan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin son test sonucu negatif çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Vht: Büyük geçmiş olsun başkan 1 1 Yanıtla
  • Umut: Geçmiş olsun Başkanıma.. 0 1 Yanıtla
  • Abc : Gerçek vaka pozitif kan akciğer hafifleme 0 1 Yanıtla
  • gurmeFB: GEÇMİŞ OLSUN ALLAH SAĞLIKLI GÜNLER NASİP ETSİN 0 0 Yanıtla
  • Vira61: Ay yapım ! 0 0 Yanıtla
  • Ahlak: Sabah söylediğini akşam çelişen bir başkan..futbol camiasıda artık güvenilmez oldu..balık baştan kokar 0 0 Yanıtla
  • Bjk: Biz genç ve sağlam bi başkan istiyoruz..adamın tipi kaymış..kim seçti bunu ya.. 0 0 Yanıtla

Advertisement