Kourtney Kardashian'ın Çocuk Odası Size İlham Verebilir! - Son Dakika
Emlak

Kourtney Kardashian'ın Çocuk Odası Size İlham Verebilir!

Kourtney Kardashian\'ın Çocuk Odası Size İlham Verebilir!

22.12.2017 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğer yeni bir çocuk odası dizayn etme ya da var olan çocuk odası için dekoratif yeniliklere gitme gibi planlarınız varsa, Kourtney Kardashian'ın çocuk odası sizin için ilham verici olabilir.

Kourtney Kardashian'ın, 2 yaşındaki oğlu Reign'a tahsis ettiği bu göz kamaştırıcı oda, çocuk odasından ziyade bir nevi çocuk sarayını andırıyor. Oğlunun odasına ait resimleri internet üzerinden hayranlarıyla paylaşan 37 yaşındaki anne, resimlerle birlikte odanın iç dizaynıyla ilgili bazı fikirsel detayları açıklamayı da ihmal etmiyor.

Sıcak ve sevimli bir yaşam alanı

Kourtney Kardashian'ın Çocuk Odası Size İlham Verebilir!

Reign'in odası oldukça samimi ve sıcak bir atmosfere sahip. Kourtney'in dekorasyoncusu Martyn Lawrence Bullard, Kourtney'in eski evinde Mason'ın odası için devasa boyutlarda bir kürk kilim bulmuş. Aile, yeni eve taşınınca bu kürkü Reign'in odasında kullanmaya karar vermiş. Bu sayede odanın zemini daha güvenli ve sıcak kalıyor. Eh, zamanının büyük kısmını yerde uzanıp oynayarak geçiren çocuklar için bu, önemli bir detay ne de olsa!

Yatağın arka tarafındaki duvara monte edilen nostaljik uçak da, yine Reign'ın 7 yaşındaki kardeşi Mason'ın odasından transfer olmuş. Sizce de ortama vintage bir stil kazandırmamış mı? Kouurtney Kardashian da bu odada yatmayı seviyormuş. Özellikle Reign hasta olduğunda, tüm anneler gibi, o da oğluyla beraber uyuyormuş. Hatta Reign doğduktan sonraki ilk 3 ay boyunca bu odadan pek çıkmamış bile diyebiliriz. Tabi yanlarında diğer kardeşler; Mason ve Penelope da varmış! Odadaki yatak neden bu kadar büyük şimdi anlıyoruz!

Aydınlık ve karanlık bir arada

Kourtney Kardashian'ın Çocuk Odası Size İlham Verebilir!

Kourtney Kardashian'ın çocuk odası son derece aydınlık. Bol güneş alan bu odada vakit geçirmek muhtemelen harika hissettiriyordur. Aslına bakarsanız, Kourtney de tam olarak böyle düşünüyor. Özel bir kumaştan dikilen blackout perdeler kapandığı anda, odada, tam anlamıyla karanlık bir ortam ortaya çıkıyor. Böylece uyku saatleri için ideal bir atmosfer oluşuyor. Çocuk odalarının demirbaşları olan oyuncakları derli toplu tutmak için ise kumaş sepetlerden kullanılıyor.

Oyuncak aslan ile Reign arasında özel bir ilişki varmış."Reign aslanına bayılıyor! Aslan dışında Reign'ın, sarılarak uyumaktan hoşlandığı pek çok farklı yumuşak ve tüylü hayvanı da var elbette" şeklinde açıklama yapan Kourtney, odadaki peluş oyuncak fazlalığına da böylece açıklık getiriyor.

Geniş bir oda, sıcak bir atmosfer, konforlu ve şık bir yatak, sade ve gösterişli bir beşik ve elbette harika bir manzara… Ne dersiniz? Sizce de prenslere layık bir oda değil mi? Eğer çocuk odası dekorasyonuyla ilgileniyorsanız detaylara göz atabilirsiniz. Ayrıca odanın Noel için özel olarak süslenip dizayn edilmiş halini de inceleyebilirsiniz. Kourtney Kardashian'ın çocuk odası, çocuk sahibi olan olmayan herkesin dekoratif yaratıcılığını zenginleştirecek detaylara sahip.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Kourtney Kardashian'ın Çocuk Odası Size İlham Verebilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement