Köy Yollarında Hummalı Çalışma! - Son Dakika
Güncel

Köy Yollarında Hummalı Çalışma!

Köy Yollarında Hummalı Çalışma!

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı olan Güdülge köyünde İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yoğun bir çalışma yürütülüyor.

11.10.2018 14:35

Köy içerisinde gerçekleşen çalışmalar kapsamında yollar parke taşlarıyla döşeniyor. Yapılan çalışmalarla köylüler kışın çamur deryasından yazın ise tozdan kurtuluyor.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan'da köy halkı ile buluştu.

Çalışmaların yapıldığı alanları denetleyen Başkan Erdoğan, işçilerin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek; "Adıyaman genelinde yapmış olduğumuz çalışmalarla hizmeti vatandaşın ayağına kadar götürüyoruz. Kahta ilçemize bağlı olan Güdülge köyümüzde de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla köylerimizde yollar modern bir hale dönüşüyor. Bizlerde ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Bundan 20 yıl öncesinde köylerde içme suyu gibi temel ihtiyaçlar bulunmazken, bugün ise köylerimizde alt yapı ve üst yapı konusunda sorunlara neşter vuruluyor. Köylerimizde taziye evleri yapıyoruz, parke taşı ve asfalta çalışmalarımız oluyor. Alt ve üst yapı konusunda çalışmalarımıza yoğunluk veriyoruz. Şehirde yaşayan vatandaşın almış olduğu hizmetin aynısını köylerde yaşayan vatandaşımıza sunmaktayız. Halkımız da almış olduğu bu hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve devlerimize minnettar olduğunu söylüyor. Ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizim hizmet anlayışımızda halkı ziyaret ederek, sorunlara çözüm bulmak vardır. İl Özel İdaresi ekipleri olarak 7 gün 24 saat boyunca halkımızın daha sağlıklı bir şekilde hizmet alabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler halkımıza efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya gedik. Ve hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Her köyümüzde olduğu gibi bu köyümüzde de çalışmaları yerinde inceldikten sonra halkımızla bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz bu ziyaretlerde muhtarlarla ve halkımızla görüştükten sonra yapılması gereken hizmetler daha hızlı bir şekilde vatandaşımıza ulaşmış oluyor. Yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Adıyaman milletvekilimiz Ahmet Aydın'a, İbrahim Halil Fırat'a, Muhammed Fatih Toprak'a ve Yakup Taş'a, Adıyaman Valimiz Nurullah Naci Kalkancı'ya, Kahta İlçe Kaymakamı Gazi Kaya çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köy Yollarında Hummalı Çalışma! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement