Küçük Kızı Otomobil Ezdi - Son Dakika
Güncel

Küçük Kızı Otomobil Ezdi

Küçük Kızı Otomobil Ezdi

Küçükçekmece'de kaldırımda kuzenleriyle birlikte yürüyen 14 yaşındaki Songül Erden otomobilin altında kalarak öldü.

02.04.2012 01:28  Güncelleme: 10:17

Edinilen bilgiye göre kaza saat 17.30 sıralarında Küçükçekmece Atatürk Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi Engin Sokak 27 numara önünde gerçekleşti. İddiaya göre Songül Erden (14), kuzenleri, Tuğba Yılmaz (17),Derya Yılmaz (14), Seher Erden ve Yeter Erden ile dolaşırken geriye doğru gelerek kaldırıma çıkan M.E. (23) yönetimindeki 34 YC 2169 plakalı otomobilin altında kalarak can verdi.

Erden'in kuzenleri, Tuğba ve Derya Yılmaz'a da kazada yaralanırken, kazanın meydana geldiği sokakta ikamet ettiği belirtilen M.E. olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kazada kolu kırılan Tuğba Yılmaz, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ayağı kırılan Derya Yılmaz ise Bakıtköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Songül Erden'in cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. M.E'nin, yaşanan kazanın ardından kısa bir süre sonra Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği'ne giderek teslim olduğu öğrenildi.

O ANLARI ANLATTILAR

Kazadan yara almadan kurtulan Yeter Erden, "Evimize giderken kaldırımdaydık. Araba geri geri geldi. Biz kaçtık onlar kaldı. Biz zorla kurtardık. Ama adam hala üstlerine geliyordu. 3 kişiyi altına aldı" diye konuştu. Seher Erden ise, "Biz itiyoruz arabayı ama hala üstümüze geliyor. Arabayı aldı birazcık geri. Arabanın altından aldık kızı ama ölmüştü. Madem çarptın abi dedim hastaneye kaldır dedik. Hiç bakmadı bile. Oradan annesi mi artık binadan indi çocuğa sarıldı." şeklinde konuştu.

"O ÇARPAN ÇOCUĞU KAÇIRMIŞLAR. ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ"

Songül Erden'in amcasının kızı Huriye Rüzgar ise çarpma sesiyle birlikte dışarı çıktığını belirterek "Önce bizim pencerenin önüne geldiler. Çağırdım içeri girmediler. Araba sesi duydum. Dışarı fırladım ki yerde yatıyordu. O kadar bağırdım kimse aramadı. O çocuk oradaymış. Kendimi kaybetmişim. Amcamın kızı oluyor kendisi. Kanlar içinde yatıyordu doktora götürelim dedik. Hiç arabadan bile çıkmamış. O çarpan çocuğu kaçırmışlar. Şikayetçi olacağız." dedi.

3 SAAT ÖNCE SON FOTOĞRAFINI ÇEKTİRMİŞ

Songül Erden kazadan önce kuzenleri Tuğba, Derya Yılmaz ile Seher ve Yeter Erden ile birlikte gezmeye gitmiş. Erden'den geriye kazadan 3 saat önce çektirdiği bu fotoğraf kaldı. M.E'nin polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Kızı Otomobil Ezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement