"Kudüs'e Küresel Yürüyüş Asya Kafilesi" Erzurum'da - Son Dakika
Yaşam

"Kudüs'e Küresel Yürüyüş Asya Kafilesi" Erzurum'da

"Kudüs'e Küresel Yürüyüş Asya Kafilesi", Erzurum'a geldi.

22.03.2012 21:29

" Kudüs'e Küresel Yürüyüş Asya Kafilesi", Erzurum'a geldi.

Mazlumder Genel Başkan Yardımcısı Recep Karagöz, Aziziye Parkı önünde yapılan basın açıklamasında, yakın tarihteki antisemitik karakterdeki ırkçılığın artık antiislami bir renge dönüştüğünü belirterek, dünyada işlenen cinayetlerin büyük bir bölümünde bu konseptin devrede olduğunu söyledi.

İsrail ve ABD'nin hiçbir uluslararası kurala uymadığını belirten Karagöz, şöyle devam etti:

"Mavi Marmara'da dünyanın gözü önünde silahsız insanlara karşı sergilenen vahşilik bunun en bariz örneğidir. Uluslararası yasalara ve ateşkese rağmen dünyanın her bölgesinde vicdan sahibi insanlardan oluşan konvoy, siyonist zulme karşı duyarlı olmuş, tepkisini ortaya koymak için yorucu bir yolculuğu göğüslemiştir. İnsanların uyutulmuş vicdanlarını canlandırmak için tarihe not düşecek seviyede bir fedakarlık örneği sergileyerek, kendi sorumluluğunu ifa etmeye çalışmıştır. İsrail ve destekçilerinin organize ettiği barbarlıklar karşısında Asya konvoyu dünyanın vicdani tepkisini dışa yansıtma endişesinin neticesidir."

Karagöz, "Çok uluslu ve çok dinli Asya konvoyunun, dünya Müslümanlarının uyanmasına ve İsrail, ABD zulüm konseptinin yıllardan beridir dünya üzerinde işlemiş olduğu cinayetleri görmeleri ve tepkilerini ortaya koymaları açısından etkili olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Kafilenin Erzurum'un ardından, Ankara ve İstanbul'a uğrayacağını belirten Karagöz, daha sonra Mersin'e geçileceğini kaydetti.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam 'Kudüs'e Küresel Yürüyüş Asya Kafilesi' Erzurum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement