Kula Belediyesi'nden Kadroya Geçen İşçilere Promosyon Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Kula Belediyesi'nden Kadroya Geçen İşçilere Promosyon Müjdesi

Kula Belediyesi\'nden Kadroya Geçen İşçilere Promosyon Müjdesi

Kula Belediyesi, 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kadroya geçirilen taşeron personellerin banka promosyonlarıyla ilgili Vakıf Bank ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

31.07.2018 14:58

Anlaşmada personele verilecek promosyon ücreti 846 lira olarak belirlendi.

Kula Belediyesi, bünyesindeki kadroya geçen personeller için Vakıf Bank ile maaş anlaşması imzaladı. Belediye bünyesinde taşeron olarak çalışırken 696 sayılı KHK ile kadroya geçen personelin maaş ödemeleri için Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Vakıfbank Ege 2. Bölge Müdürü Hayati Yaman, Vakıf Bank Kula Şube Müdürü Halil İbrahim Koçak ve Beşibiryerde A.Ş Müdürü Halil Peker katılımıyla sözleşme imzalandı.

Anlaşmada personele verilecek olan promosyon 846 TL olarak belirlendi. Maaşların Kurban Bayramından önce yatırılacağını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "696 sayılı KHK kapsamında belediyemizde taşeron statüsünde çalışan personelimiz kadro hakkı elde etmiş oldular. Bu çalışan kardeşlerimizin kadroya geçiş işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından şartların iyileştirilmesi için çalışmalar başlattık. Bu bağlamda çeşitli bankalar ile yaptığımız uzun süren görüşmelerin ardından personelimize en yüksek promosyon vermeyi teklif eden Vakıf Bank ile 3 yıllığına maaş anlaşmasını imzaladık. İmzalamış olduğumuz anlaşma gereğince belediyemizde kadro hakkı elde etmiş olan personelimizin her biri ayrım yapılmaksızın bir defaya mahsus olmak üzere 846 TL banka promosyonu almış olacak. Vakıf Bank ile yaptığımız görüşme sonucu tüm personel kardeşlerimizin promosyonları önümüzdeki Kurban Bayramı'ndan önce banka hesaplarına yatmış olacak. Tüm çalışan kardeşlerimize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediyesi'nden Kadroya Geçen İşçilere Promosyon Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement