Kula-Salihli Volkanik Jeopark Kitabı Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Kula-Salihli Volkanik Jeopark Kitabı Tanıtıldı

Kula-Salihli Volkanik Jeopark Kitabı Tanıtıldı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir, Salihli ve Kula belediyelerinin birlikte kurduğu Jeopark Belediyeler Birliği tarafından basılan Kula-Salihli Volkanik Jeopark’ı kitabının tanıtımını yaptı.

08.02.2018 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir, Salihli ve Kula belediyelerinin birlikte kurduğu Jeopark Belediyeler Birliği tarafından basılan Kula-Salihli Volkanik Jeopark'ı kitabının tanıtımını yaptı.

Jeopark için yapılan çalışmalar ve basılı eser için emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Zeki Kayda, "Kitabın basım işini üstlenen Manisa Büyükşehir Belediyesine ve kitabın basıma hazırlanmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ve Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu başkanlığındaki, Arkeolog Altan Türe, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nursel Turunç, Hüseyin Aşan, İsmail Memiş ve Salih Beycan'dan oluşan ekibe teşekkür ederim. Kitabın Salihli ve Kula'nın tanıtımında etkili olacağına inanıyorum. Kula-Salihli Volkanik Jeopark kitabı hayırlı olsun " diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kula-Salihli Volkanik Jeopark Kitabı Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement