KULP-DER'den BDP'ye Tam Destek - Son Dakika
Yerel

KULP-DER'den BDP'ye Tam Destek

KULP-DER\'den BDP\'ye Tam Destek

BDP Kulp İlçe Belediye başkan adayı Metin Dindar, İstanbul Kulp-Der üyelerine Kulp İlçesine gelip oy kullanmalarını istedi.

12.03.2014 17:49

Yerel seçime sayılı günler kala İstanbul Kulp-Der seçim dolayısıyla halk toplantısı düzenledi. Toplantıya katılan BDP Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Eşbaşkan Adayı Metin Dinar, oyları Kulp'ta olup da İstanbul'da yaşayan yurttaşların mutlaka Kulp'a gelip oylarını kullanmalarını istediklerini söyledi.

İstanbul Kulp Der Merkez Binası'nda yapılan toplantıya BDP Kulp Eşbaşkan Adayı Metin Dinar, BDP İstabul İl Eşbaşkanı Emrullah Bingöl, BDP Bağcılar İlçe Eşbaşkanı Cihan Aydın, HDP Bağcılar Eşbaşkan Adayları Av. Fırat Epözdemir ile Gögercin Turan, HDP Eyüp Eşbaşkan Adayları Av. Asya Ülker ile Halist Ertaş, HDP Küçükçekmece Eşbaşkan Adayları Hatice Altınışık ve Nizamettin Öztürk, BDP Küçükçekmece İl Eşbaşkanı Doğan Çiftçi ile çok sayıda Kulplu yurttaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı İflahattin Aslanhan, Kulpluların katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, oylarına sahip çıkacaklarını belirtti. Aslanhan, Kulp-Der yönetimi olarak seçimde oy kullanmak için Kulp'a gelerek eşbaşkanlara destek sunacaklarını söyledi.

Daha sonra söz alan Kulp Belediye Eşbaşkan Adayı Metin Dinar, toplantı organizasyonu için Kulp-Der yönetimine ve İstanbul'da yaşayan Kulp halkına teşekkür ederek, HDP'ye yönelik yapılan faşist saldırıları kınadığını belirtti. 30 Martta yüzde 80 oy oranını aşabilmek için çalıştıklarını ifade eden Dinar, "Bunun için oyları Pasur'da olan ailelerimizin mutlaka gelip oylarını kullanmalarını istiyoruz. Verilecek her bir oy bizim için çok önemli" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel KULP-DER'den BDP'ye Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement