Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ünal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ünal Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, "Süper Lig'deki takımların kardeşliğinin bozulmasına asla müsaade etmem" dedi.

23.08.2012 21:40  Güncelleme: 10:45

Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, 4 büyük takımın başkanlarını, camiaları arasındaki gerginleri giderebilmek için yemekte bir araya getirmeyi planladığını belirterek, "Süper Lig'deki takımların kardeşliğinin bozulmasına asla müsaade etmem" dedi.

Ünal, Eskişehirspor Kulübü yöneticileriyle birlikte bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, Kulüpler Birliği Başkanı olarak Süper Lig'deki takımlar arasındaki kardeşliğe önem verdiğini ifade etti.

4 büyük takımın başkanlarıyla sık sık görüştüğünü anlatan Ünal, "Kulüpler Birliği Başkanı olarak özellikle birbirleriyle olan dostluklarını biliyorum ama camiaları arsındaki gerginlikleri giderebilmek adına dördüyle sık sık telefon görüşmesi yapıyorum. Hatta önümüzdeki günlerde davetimi kabul eder, icabet ederlerse kendilerine bir yemek vermeyi de planlıyorum. Süper Lig'deki takımların kardeşliğinin bozulmasına asla müsaade etmem. Futbol yeşil sahalarda oynanacak, kulüp başkan ve yöneticileri arkadaşlık ve dostluklarına devam edecektir" diye konuştu.

-"Eskişehirspor'a sağ bek ve forvet oyuncu alacağız"

Ünal, öte yandan Eskişehirspor'a sağ bek ve forvet oyuncu almak istediklerini, söz konusu transferlere bu ay sonuna kadar son noktayı koymayı planladıklarını açıkladı.

Akhisar Belediyespor maçında alınan mağlubiyetin ardından taraftarların tepkisini futbolun içinde olan bir durum olarak değerlendiren Ünal, şunları kaydetti:

"Zaman zaman 'büyük başkan el salla', zaman zaman 'istifa.' Bunlar futbolun doğasında olan işlerdir. Bu meselelere böyle baktığınız vakit Beşiktaş, her yıl başkan değiştirmek durumunda kaldı. Tabii ki, bu görevleri kimse kendine küfrettirmek, aşağılatmak adına yapmıyor. Bir defa kimse bizden, kimse benden daha önce Eskişehirsporlu değil. O, bir üzülmüşse, şunu bilecek ki, bağırdığı başkan ve yöneticiler on üzülmüştür. Bunlar olabilir. Taraftar tepki gösterir. Taraftarın tepkisine sadece üzülürüm. Ama herhangi bir eleştiride bulunmam. Bunlar futbolun içinde var."

Ünal, Batuhan Karadeniz'in Beşiktaş'a kiralık olarak verilmesiyle ilgili olarak ise şöyle konuştu:

"Bu yönetim, hemen bir pire için yorgan yakmaz. Halen iddia ediyorum, Batuhan Karadeniz, Türkiye'deki yerli forvetlerin en iyisidir. Ama kendine bakmama, tamamen futbolu kafasında oynamama noktasında eksikleri vardır. Onun için Eskişehirspor'dan kiraya gitmiştir. Zaten kendisini Beşiktaş'tan satın almıştık. Beşiktaş, sezon sonunda satın almak isterse 3 milyon avro iki takım arasında protokol yapılmıştır. İnşallah, Beşiktaş takımına faydalı olur. Eskişehirspor takımının sözleşmeli futbolcusu olan Batuhan, Beşiktaş almazsa tekrar bize geri döner. Ama biz Batuhan'a kötü oyuncu demedik, dedirtmeyiz."

Muhabir: Oktay Özden

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ünal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement