Kumru Devlet Hastanesi Başhekimi Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Kumru Devlet Hastanesi Başhekimi Veda Etti

Kumru Devlet Hastanesi Başhekimi Veda Etti

Ordu’nun Kumru İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mustafa Berkeşoğlu’na Mersin’e tayin olması sebebiyle bir veda yemeği düzenlendi.

26.12.2013 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kumru İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mustafa Berkeşoğlu'na Mersin'e tayin olması sebebiyle bir veda yemeği düzenlendi.

Uzun bir zamandır Kumru Devlet Hastanesi'nde görev yapan ve yaklaşık bir yıl önce Kamu Hastaneleri Birliği'nin kurulması ile hastane yöneticisi ve başhekim olarak görevlendirilen Opr. Dr.Mustafa Berkeşoğlu meslek hayatına Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığı'nda öğretim görevlisi olarak devam edecek.

Fatsa'da bir otelde düzenlenen yemeğe Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Öztürk'ün yanı sıra İdari Hizmetler Başkanı Serkan Yalkın, Tıbbi Hizmetler Başkanı Coşkun Aavcı, Mali Hizmetler Başkanı Erol Öztürk, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Yaylak, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Engin Keskin, Kumru Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Harun Anı ve hastane çalışanları katıldı.

Düzenlenen yemekte Genel Sekreter Öztürk, Kumru Devlet Hastanesi'nin son dönemde ciddi mesafeler kat ettiğini, hastane çalışanlarının vatandaşlarla olan iletişimini daha da geliştirerek ve güçlendirerek her alanda çok daha nitelikli sağlık hizmeti sunmaya başladığını ifade etti.

Burada Berkeşoğlu'na bir plaket takdim eden Öztürk, "Değerli başhekimimiz ve kadrosunun da bu anlamda çok büyük katkıları oldu. Gerçekleştirilen bu gayretli çalışmalardan dolayı hastanemiz geçmişe göre çok daha iyi bir noktaya geldi. Yapılan güzel hizmetler neticesinde vatandaşlarımızın sunulan sağlık hizmetinden duydukları memnuniyetinin arttığını görmekteyim. Yaptığınız tüm güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Mersin Üniversitesi'nde de aynı başarılarınızın devam etmesini diliyorum" dedi.

Başhekim Opr. Dr. Mustafa Berkeşoğlu ise yaptığı konuşmada, Kumru'da çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Kumru'nun kalbimde ayrı bir yeri olacak. Gönlümüzde kucak dolusu güzel anılarla hatırlayacağım. Herkesten haklarını helal etmesini istiyorum. Görevim süresince insanlarımızın kaliteli sağlık hizmeti almaları için mücadele ettim. İnşallah yeni hastane binasının yapılmasıyla bu kalite daha da artacak. Bu süreçte bizlerden yardımlarını esirgemeyen başta Genel Sekreterimiz olmak üzere, birlik başkanlarımıza ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumru Devlet Hastanesi Başhekimi Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement