Kumru Tapu Müdürlüğü'nün Başarısı Belgelendi - Son Dakika
Yerel

Kumru Tapu Müdürlüğü'nün Başarısı Belgelendi

Kumru Tapu Müdürlüğü\'nün Başarısı Belgelendi

Ordu'nun Kumru İlçe Tapu Müdürlüğü başarılarını İSO-9000 VE İSO 90001 belgeleriyle tescilledi.

07.05.2013 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kumru İlçe Tapu Müdürlüğü başarılarını İSO-9000 VE İSO 90001 belgeleriyle tescilledi.

Daha önce hükümet binasında dar bir alanda hizmet veren ve daha sonra Kumru Belediyesi tarafından tahsis edilen yere geçerek yenilenen ve çalışmalarıyla belge almaya hak eden Kumru Tapu Müdürlüğü, 2012 yılı çalışmalarının da değerlendirilmesi neticesinde İSO-9000 ve İSO-9001 belgesini aldı. Bu belge ilçede Kumru Devlet Hastanesi'nden sonra ilk olarak Tapu Müdürlüğü'ne verilmiş oldu. Yapılan belge töreninde belgeler Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu, İnsan Kaynakları Müdürü Ali Adak, 10. Bölge Müdürü Hasan Özalban, Kumru Kaymakamı Ahmet Özkan, Belediye Başkanı Ticabi Civelek tarafından Tapu Müdürü Bedrettin Toy'a teslim edildi. Daha sonra Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün amblemi yer alan pasta kesilerek misafirlere ikram edildi. Misafirler daire düzenini arşiv bölümlerini ziyaret ederek Tapu Müdürlüğü çalışanlarını kutladılar.

Tapu Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu yaptığı konuşmada, "Kumru Tapu Müdürlüğü'nün bu belgeyi alması yaptıkları çalışmalar neticesindedir. Kumrulu olmam sebebiyle bu belgeyi içleminde almış olması beni ayrıca gururlandırmıştır. Tüm çalışanlara teşekkür ediyor ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Törene Fizme Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva, Ordu Kadastro Müdürü Mustafa Ak Köse, Korgan Tapu Müdürü Sinan Pala, Çamaş Tapu Müdürü Mehmet Bostancı, Emniyet Amiri Mehmet Öztürk, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kumru Tapu Müdürlüğü'nün Başarısı Belgelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement