Kurayla Başkan Seçilen Uray, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Kurayla Başkan Seçilen Uray, Mazbatasını Aldı

Kurayla Başkan Seçilen Uray, Mazbatasını Aldı

Kars'ın Susuz ilçesinde oyların eşit çıkması üzerine belediye başkanlığını çekilen kura sonucu kazanan AK Parti adayı Uray'a mazbatası verildi.

04.04.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Susuz ilçesinde oyların eşit çıkması üzerine belediye başkanlığını çekilen kura sonucu kazanan AK Parti adayı Murat Uray, mazbatasını aldı.

Beraberindeki partililerle Kars Adliyesi'ne gelen Uray'a, İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Müyesser Karagöz mazbatasını verdi.

Uray, yaptığı açıklamada, desteklerinden dolayı seçmenlerine teşekkür ederek, sonucun hayırlı olmasını diledi.

Susuz için yeni bir dönem başladığını ifade eden Uray, "Susuz'a hizmetlerde yenilik katacağımıza inanıyorum. Zaten onun için aday olmuştuk. Susuz için hayırlı olsun" dedi.

Seçimin ilginç ancak hak eden tarafın kendileri olduğunu dile getiren Uray, "İptal edilen oy da en fazla bizimdi. Hak eden de bizdik ona inanıyoruz zaten. Allah'ın takdiriydi, öyle oldu. Memnunuz" diye konuştu.

Uray, bir gazetecinin "Diğer tarafın bir itirazı söz konusu. Ne diyeceksiniz" sorusuna, "Bilmiyorum artık nasıl bir itiraz. Kendileri kurayı kabul etmişti. Kurayı isteyen onlardı. İtiraz ediyorsa diyecek bir sözümüz yok" yanıtını verdi.

Kars'ın Susuz ilçesinde AK Parti Belediye Başkan adayı Murat Uray ile DSP Belediye Başkan adayı Oğuz Yantemur'un oylarının eşit çıkması nedeniyle İlçe Seçim Kurulu'nda yapılan kura çekimine göre, Susuz Belediye Başkanlığı'nı Uray kazanmıştı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurayla Başkan Seçilen Uray, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement