Kurban Bayramı - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı

Gülşehir ilçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı

16.10.2013 16:58

Gülşehir ilçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir düğün salonunda gerçekleştirilen programa Kaymakam Murat Ertekin, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Ertekin ve beraberindekiler, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına giderek burada görev yapan askerlerin bayramını kutladı. Ziyarette bir değerlendirme yapan Kaymakam Ertekin, yaklaşık 2 aydır Gülşehir'de görevde bulunduğunu ifade ederek, Gülşehir'i birlik ve beraberlik içerisinde gördüğünü vurguladı.

İstanbul'da doğup büyüdüğünü ve çeşitli yerlerde görevde yaptığını belirten Ertekin, Gülşehir'deki siyasi yapı, sivil toplum kuruluşları ve halk arasında güçlü bir uyum olduğunu hissettiğini, bundan memnuniyet duyduğunu dile gertirdi.

Birlik ve beraberliğin yaşandığı il ve ilçelerin ciddi anlamda kalkındığını belirten Ertekin, Gülşehir'in kalkınmasına yönelik olarak bazı plan ve projeleri olduğunu söyledi.

Ertekin, Gümüşkent Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret ederek buradaki engellilerin bayramını kutladı. Merkezde kalan zihinsel engellilerle yakından ilgilen Erekin, onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement