Kurum Amirleri Daha Huzurlu Bir Tatvan İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kurum Amirleri Daha Huzurlu Bir Tatvan İçin Bir Araya Geldi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde görev yapan kurum amirleri, Tatvan Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından hazırlanan "Polis Vatandaş El Ele Daha Huzurlu Günlere Projesi" kapsamında vatandaşla bir araya geldi."Polis Vatandaş El Ele Daha Huzurlu Günlere" adı altında yapılan huzur toplantılarının ilki, Tatvan'da bir otelin konferans salonunda gerçekleştirildi.

12.01.2012 16:12

Bitlis'in Tatvan ilçesinde görev yapan kurum amirleri, Tatvan Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından hazırlanan "Polis Vatandaş El Ele Daha Huzurlu Günlere Projesi" kapsamında vatandaşla bir araya geldi.

"Polis Vatandaş El Ele Daha Huzurlu Günlere" adı altında yapılan huzur toplantılarının ilki, Tatvan'da bir otelin konferans salonunda gerçekleştirildi. Kamu ve kurum amirleri; toplantıya katılan esnaf, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, vatandaşlar, veliler ile öğrenci temsilcilerinin yanı sıra ilçe ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Toplantıda Tuğ Mahallesi, Karataş Mahallesi, Hidayet Mahallesi, Çağlayan Mahallesi ile Yeni Mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm yolları bulunmaya çalışıldı.

Toplam 4 etap olarak düzenlenen toplantının ilkinde; işsizlik, geçim sıkıntısı, kaldırım işgali, geceleri yanmayan sokak lambaları, trafik ve araç park sorunları, şehir içi otobüs ile minibüslerin trafiği tıkamaları ve belirsiz duraklarda beklemeleri, ana cadde üzerindeki ilkokulların üst ve alt geçit sorunları, çocuk parkı olmayan mahalleler, yolu bozuk olan cadde ve sokaklar, kış soğuğunda yardım kömürleri bekleyen muhtaç ailelerin sıkıntıları, yıkık ve harabe haldeki yapılara sığınarak madde

bağımlılığına yönelmeye yeltenen gençleri topluma kazandırmak ve kullanılmayan yapıları faydalı işlerde kullanabilmek için üretilebilecek alternatifler, seyyar satıcılar için uygun yer ve zeminlerin oluşturulması, anne ve babaların çocukları ile duyarlı bir şekilde ilgilenmeleri gibi konular ele alındı.

Toplantıya katılarak söz alan bazı öğrenciler de eksiklerini Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz'a ileterek okulları için projeksiyon cihazı istedi.

Gerçekleştirilen toplantıya; Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, İlçe Emniyet Müdürü Erol Akar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahfuz Bayar, Tatvan Müftüsü Sebhetullah Kızılşah, Sağlık Grup Başkanı Doktor İrfan Taken, Karayolları 112. Şube Şefi İsmet Demir, Tedaş Müdürlüğü Şefi Geylani Gültaç konuşmacı olarak katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurum Amirleri Daha Huzurlu Bir Tatvan İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement