Kütahya Belediye Başkanı Ankara'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kütahya Belediye Başkanı Ankara'yı Ziyaret Etti

Kütahya Belediye Başkanı Ankara\'yı Ziyaret Etti

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Ankara'da düzenlenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Hindistan Cumhurbaşkanı Mukherjee onuruna verdiği akşam yemeği davetine katıldı.

09.10.2013 20:36  Güncelleme: 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça Ankara'da düzenlenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Hindistan Cumhurbaşkanı Mukherjee Onuruna Akşam Yemeği davetine katılması ve yaptığı diğer ziyaretlerle ilgili bir basın açıklaması düzenleyerek şunları ifade etti;

"Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL ziyareti;

Ankara Programımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL, Hindistan Cumhurbaşkanı'nın Türkiye kabulü ziyaretinde, beni de davet etti.

Bu davet dolayısıyla öncelikle Genel Sekreterimizi ve Genel Sekreter Yardımcımızı ziyaret ettim. Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri eski Kültür Bakanı Müsteşarımızdı. Kendisi Kütahya'mızı ziyaret etmiş, tarihe karşı özel ilgisi olan çok sevdiğimiz bir büyüğümüz. Kendilerinin bana daha önce ziyaretlerinde söylemiş olduğu Kütahya'mızla ilgili bazı hedefler ve önerileri vardı. Bunlarla ilgili bilgiler verdim. Çok mutlu oldu. Aynı zamanda Kütahya'daki ekonomik hayatla, Yoncalı Termal Turizmimizle, Tıbbi Bitkiler Araştırma merkezimizle, Yeraltı Soğuk Hava Depolarımızla ilgili birçok bilgiler verdim. Kendisine Cumhurbaşkanı'mızın Kütahya' mıza gelmesi için davetimizi yineledim.

Davet sırasında Hindistan'dan çok güzel ve sıcak bir ilgi olduğunu hissettim. Masamızda yine Hindistan ile ilgili heyetle sıcak temaslarımız oldu. Ülkemizden sanayicilerle, işadamlarıyla tanışma fırsatı buldum. Bu yemek benim için dolu dolu geçti. Devletimle gurur duydum. Oradaki yapılan uygulamalar gerçekten Sayın Cumhurbaşkanımızın ağırlayış biçimi bizlere örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Kütahya' mızda bende yapancı heyetlerin ziyaretlerinde bunları uygulamaya çalışacağım.

Sayın Cumhurbaşkanımız bizi kabulünde kendisine de Kütahya'mıza davetimi yineledim. İnşallah bekliyoruz.

Orman ve Su İşleri Bakanlığını ziyareti;

Bakanlığımızı ilgilendiren Harlek'le ilgili bir konumuz var. Kentimizde yaptığımız toplantı da gerek kiracımız gerekse meclis üyesi arkadaşlarımızla çözüm yolu arayışlarını Bakanlığımıza götürdüm. Orada bu konunun tartışmasını yaptım. Tahmin ediyorum burada elde etiğim bilgilerle Olağanüstü Meclisimizde son durum değerlendirmesi yapacağız.

Maliye Bakan Yardımcı Abdullah CANTİMUR'u ziyaret;

Maliye Bakan Yardımcımız Sayın Abdullah Bey'i ziyaret ettim. Kamulaştırma ile ilgili bekleyen yazılarımız vardı. Başbakanımızın izni ve Maliye Bakanımızın onayı gerekiyordu. Bunlardan bir tanesinin sonuçlandığını öğrendim. Sağ olsun Bakan Yardımcımız her vesile ile her gittiğimde sıcak ilgi ile yardımcı oluyor. Kendilerine buradan da teşekkür etmek istiyorum.

Böylece dolu dolu bir Ankara ziyaretimizi geçirdik."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kütahya Belediye Başkanı Ankara'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement