Kutso'da Kırsal Kalkınma Yatırımları Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Kutso'da Kırsal Kalkınma Yatırımları Anlatıldı

Kutso\'da Kırsal Kalkınma Yatırımları Anlatıldı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” bilgilendirme toplantısı KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

10.01.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğinde "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" bilgilendirme toplantısı KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış'ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Kütahya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Murat Tekeli ile, Tekniker Erdal Altun tarafından katılımcılara bilgi verildi.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında, "Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi 8.Etap Tebliği" çerçevesindeki destek ve hibeler, programın uygulanmasına ilişkin mevzuat, yatırımcıların başvuru koşulları ve dikkat etmesi gereken hususlar konusunda bilgiler verildi. Ayrıca, daha önce tamamlanan etaplarda destek ve hibe almaya hak kazanmış olan işletme örnekleri katılımcılarla paylaşılarak, soruları cevaplandırıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutso'da Kırsal Kalkınma Yatırımları Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement