Lideriz ve Her Şey Bizim Elimizde" - Son Dakika
Spor

Lideriz ve Her Şey Bizim Elimizde"

Lideriz ve Her Şey Bizim Elimizde"

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe karşısında aldığı 1-0'lık sonucun ardından kupa dışı kalan; ligde de Karabükspor mücadelesinden 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak bu sezon üst üste ilk kez 2 maç kaybeden Kartal'da, bozulan moraller zirve yarışındaki rakiplerin maçları sonrasında yerine geldi.

14.02.2017 07:50

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe karşısında aldığı 1-0'lık sonucun ardından kupa dışı kalan; ligde de Karabükspor mücadelesinden 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak bu sezon üst üste ilk kez 2 maç kaybeden Kartal'da, bozulan moraller zirve yarışındaki rakiplerin maçları sonrasında yerine geldi. Ligin zirvesi için yarıştıkları Başakşehir'e ek olarak en yakın takipçileri arasında yer alan Galatasaray'ın da kendileri gibi haftayı puansız tamamlaması sonrasında Spor Toto Süper Lig'de 20. haftayı yine zirvede kapatan Kara Kartal'da teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına umut dağıtmayı sürdürdü.



'ÖNEMLİ OLAN BİZİZ'



Dünkü idman öncesinde oyuncularıyla biraraya gelen tecrübeli çalıştırıcı, şunları söyledi: "Karabük'te kötü oynayıp kaybettik. Ancak zirve için yarıştığımız rakiplerimizin de haftayı puansız kapatması sonrasında yerimizi koruduk. Rakiplerimize tabii ki saygı duyuyoruz ama önemli olan bizim ne yaptığımız... Lideriz ve her şey bizim elimizde. Zirvedeki yerimizi korumak için sezon sonuna kadar takım olarak performansımızı en üst seviyede tutmaktan başka çaremiz yok. Takım olarak bunu başaracak kapasiteye sahibiz."



Kaynak: Fanatik

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Lideriz ve Her Şey Bizim Elimizde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement