Liderler G20 Zirvesi İçin St. Petersburg'a Gelmeye Başladı - Son Dakika
Dünya

Liderler G20 Zirvesi İçin St. Petersburg'a Gelmeye Başladı

Liderler G20 Zirvesi İçin St. Petersburg\'a Gelmeye Başladı

Ekonomisi en gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeleri bir araya getiren G20 ülkelerinin hükümet ve devlet başkanları, 5-6 Eylül tarihlerindeki zirve toplantısı için Rusya'nın St.

04.09.2013 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomisi en gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeleri bir araya getiren G20 ülkelerinin hükümet ve devlet başkanları, 5-6 Eylül tarihlerindeki zirve toplantısı için Rusya'nın St. Petersburg şehrine gelmeye başladı.

Şu ana kadar Güney Afrika Devlet Başkanı Jacob Zuma, BM Genel Sekreteri Ban ki-mun, Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong, Arjantin Devlet Başkanı Cristina Fernandez Kirchner, Hindistan Başbakanı Manmohan Singh, Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto, Japonya Başbakanı Şinzo Abe, Etiyopya Başbakanı Hailemariam Desalegn St. Peterburg'a vardı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan uçağın da şu saatlerde havalimanına varması bekleniyor.

Zirve, ekonomik büyümeyi canlandırma konusuna ağırlık verse de Suriye'ye askeri müdahale planları üzerinde anlaşmazlık liderlerin ağırlıklı gündemi olması bekleniyor. - ST. PETERSBURG

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Liderler G20 Zirvesi İçin St. Petersburg'a Gelmeye Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement