Lise Öğrencilerinden Polis Copuna Protesto - Son Dakika
Güncel

Lise Öğrencilerinden Polis Copuna Protesto

Lise Öğrencilerinden Polis Copuna Protesto

Karakoçan Lisesi bahçesinde kavgayı ayırmaya gelen polisin copla müdahalesine tepki gösteren öğrenciler,protesto gösterisi yaptı.

10.10.2013 15:39  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nde, Karakoçan Lisesi bahçesinde çalışma yapan işçilerin kız öğrencilere laf atmasıyla başlayan kavgayı ayırmaya gelen polisin copla müdahalesine tepki gösteren öğrenciler, bugün okulu boykot ederek, protesto gösterisi yaptı.

Sabah okul bahçesinde toplanan öğrenciler alkış ve ıslık çalarak, slogan atarak çarşı merkezine yürüdü. Sivil güvenlik görevlilerinin de uzaktan izlediği yürüyüş sırasında öğrenciler sık sık 'Copa karşı omuz omuza' ve 'Susma sustukça sıra sana gelecek' sloganları attı. Çarşı merkezinden de aynı şekilde okul yakınlarındaki polis lojmanları önüne kadar gelen öğrenciler, burada da polis aleyhinde sloganlar attı ve 'Yuh' çekerek, dağıldı.

İlçe dışından bir firmanın aldığı ihale kapsamında dün Karakoçan Lisesi okul bahçesinde çalışma yapan 3 işçinin kız öğrencilere laf attığı iddiası üzerine, erkek öğrencilerle aralarında kavga çıktı. Öğrenciler Adem Adıgüzel ve Suat Yıldız'ın dövüldüğü kavgaya, polis copla müdahale etti. Olaylar sonunda Adıgüzel ve Yıldız, kaldırıldıkları Karakoçan Devlet Hastanesi'nde gördükleri tedavi sonrası taburcu edilirken, adları açıklanmayan 3 işçi de gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. - Karakoçanelazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lise Öğrencilerinden Polis Copuna Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement