Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika'dan skandal karar! - Son Dakika
Spor

Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika'dan skandal karar!

Braga-Beşiktaş maçını yöneten Litvanyalı Gediminas Mazeika, maçın 44. dakikasında Jeremain Lens'e kırmızı kart gösterdi. Maçı anlatan spiker Yalçın Çetin, "Lens'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu birkaç açıdan izledik ama kırmızı kartlık bir hareket görünmüyor." dedi.

07.11.2019 23:56  Güncelleme: 00:35

UEFA Avrupa Ligi K Grubu 4. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Braga ile karşılaştı. Estadio AXA Stadı'nda oynanan mücadeleyi Litvanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Gediminas Mazeika yönetti.

TARAFTARLARI ÇILGINA ÇEVİRDİ

Litvanyalı hakem maçın 44. dakikasında rakibine faul yapan Jeremain Lens'e kırmızı kart gösterdi. Futbol kurallarına göre sarı kart verilmesi gereken pozisyonda Lens'e direkt olarak kırmızı kart gösteren Mazeika, Beşiktaşlı taraftarları çıldırttı. Taraftarlar sosyal medyadan skandal karara tepki gösterdi.

Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika'dan skandal karar!
Gediminas Mazeika

YALÇIN ÇETİN DE KARARI ELEŞTİRDİ

Maçı beIN Sports'ta anlatan spiker Yalçın Çetin de "Lens'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu birkaç açıdan izledik ama kırmızı kartlık bir hareket görünmüyor." sözleriyle hakemi eleştirdi.

Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika\'dan skandal karar!

Son Dakika Spor Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika'dan skandal karar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Galatasaray : Resmen sabotaj Besiktas iyi mücadele ediyordu. Jermaine Lens topu oynadi 4 1 Yanıtla
    Cinconlu: Sen sus la 6 Kasımı unutma ha sakın 4 9
  • lazkopat: Adama adam gibi girersen atılmazsın.tabiki çok yanlış karar,hakem uçmasına aldandı,lens zaten ilk çıkcak,rakipten oynayan adamdı,hakem daha erken aldı. 1 0 Yanıtla
  • kadıköyden kupa almak: sen hle hiç konuşma sende unutmaki biz kadiköyden kupa aldık bak arive VARAN 1 VARAN 2 Görürsün 0 0 Yanıtla
  • baydemir yakbaş: sahtekarın deddiği gibi; 6 da yesen 3 puan 1 de yesen 3 puaan.. 0 0 Yanıtla
  • Gaye 6: 6-0 nakavt 0 0 Yanıtla

Advertisement