Lösemi Hastasını Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Lösemi Hastasını Evinde Ziyaret Etti

Lösemi Hastasını Evinde Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karabük'ün Yenice İlçesi'ne giderek Celal Bayar Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet edip, çay içti.

08.04.2012 20:48

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karabük'ün Yenice İlçesi'ne giderek Celal Bayar Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet edip, çay içti. Vatandaşlarla yaklaşık yarım saat görüşen Kılıçdaroğlu daha sonra lösemi hastası olan 65 yaşındaki Mustafa Sazoğlu'nu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kendisine ikram edilen ayranı içen Kılıçdaroğlu, Mustafa Sazoğlu'nun 3 yaşındaki torunu Dila Sazoğlu'nu kucağına alarak sohbet etti.

"DOĞRU SÖYLEYENİ BAĞRINIZA BASIN"

Kılıçdaroğlu, Celal Bayar Caddesi'nde parti otobüsünün üzerinden yaklaşık 300 vatandaşa seslendi. Doğru siyasetçileri seçmeleri gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Ahlakın olduğu yerde insanın yüceliği vardır. Bir vatandaş olarak sizden isteğim doğru söyleyen siyasetçiye inanın. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Doğru söyleyeni bağrınıza basın. Bunu yaparsak demokrasi ve insan hakkı kazanır. Demokrasinin olmazma olmaz koşulu ödenen verginin hesabını sormaktır. Şu rakamı aklınızda tutun. Dokuz yılda hükümetin kullandığı para 1 trilyon 900 milyar dolar. Gece yatarken düşünün bu para nereye harcandı. İşsizlik mi bitti?" dedi.Kılıçdaroğlu daha sonra köprünün çökmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne gitti.

=====================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lösemi Hastasını Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement