Maç çıkışı ortalık savaş alanına döndü! Polisle çatışmaya giren taraftarlar plastik mermi ve cop yedi - Son Dakika
Spor

Maç çıkışı ortalık savaş alanına döndü! Polisle çatışmaya giren taraftarlar plastik mermi ve cop yedi

Tunus Ligi'nde gerçekleşen Esperance Tunis-Club Africain maçının ardından taraftarlar ve polis arasında çatışma yaşandı. Polisin bir taraftarı gözaltına almak istemesi ve copla mücadele etmesi üzerine taraftarlar, arkadaşını kurtarmak için polise saldırırken; polis de plastik mermiyle karşılık verince ortalık adeta savaş alanına döndü.

08.05.2021 16:41  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afrika ülkelerinden Tunus Ligi'nde Esperance Tunis ve Club Africain arasında oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle bitti, karşılaşmanın sonrasında yaşananlar dünya basınında yer buldu.

Polisin bir taraftarı gözaltına almak istemesi sonucu şiddet uygulamasının ardından bazı taraftarlar olaya müdahale ederek arkadaşlarını kurtarmak istedi ve ardından polise saldırdı. Polis de plastik mermiyle karşılık verince ortalık savaş alanına döndü.

GALATASARAY'LA OYNAMIŞLARDI

Hatırlanacağı üzere Club Africain iki sene önce Galatasaray ile bir hazırlık maçı yapmıştı. O karşılaşmada Tunus ekibinin futbolcuları Sarı-Kırmızılılara çok sert fauller yapmış, tribünler karışmıştı. Futbolun bir hayli gergin yaşandığı ülke, yine gündemde yer etti.

Maç çıkışı ortalık savaş alanına döndü! Polisle çatışmaya giren taraftarlar plastik mermi ve cop yedi

Son Dakika Spor Maç çıkışı ortalık savaş alanına döndü! Polisle çatışmaya giren taraftarlar plastik mermi ve cop yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cemal gara: Top cehalet tır bahistir kumardır ocakları yıkmaktır 5 0 Yanıtla
  • IM: CAHILLIK VE APTALLIK PARAYLA DEGILKI. 5 0 Yanıtla

Advertisement