Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

"Bir kaç kırılma noktasında biraz şanslı olsaydık sonuç farklı olabilirdi" dedi.

29.01.2012 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Antrenörü Burak Dilmen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-2 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada,

"Bir kaç kırılma noktasında biraz şanslı olsaydık sonuç farklı olabilirdi" dedi.

Dilmen, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u tebrik etti.

Karşılaşmada şans faktörünün yanlarında olmadığını belirten Dilmen, şunları kaydetti:

"Bugünkü skora bakılırsa rakibimizi tebrik etmemiz gerekiyor. Bu skora nasıl ulaşıldı. İki üç kırılma noktası oldu. O kırılma noktaları bizim aleyhimize oldu. Şans faktörü biraz bizim yanımızda olsaydı skor böyle olmazdı. Moralimiz daha çabuk yerine gelebilirdi. O yüzden üzgünüm. Çocukların bu skoru hak ettiğine inanmıyorum. Hata yaptık elbette. Penaltı, direkler, becerisizlik olunca, rakip de girdiği pozisyonları değerlendirdi, üzgünüz" diye konuştu.

Dilmen, Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle birlikte de görevinden ayrıldığını kaydetti.

Samsunsporlu futbolcu Serdar Özkan, çok kötü oynadıklarını ifade ederek,

"Kendi evinizde 4 gol yiyorsunuz ve bir de küme düşmemeye oynuyorsunuz. Evinizde 4 tane yerseniz sonuçta düşmeye mahkum olursunuz. Fenerbahçe maçını final olarak düşünüyorum. O maçı kazanmak zorundayız. Bugünkü gibi pozisyon verirsek o maçı da kaybederiz, onun için iyi hazırlanmalıyız" şeklinde konuştu.

Yenilgiden dolayı üzgün olduklarını belirten Hakan Arslan, "Bundan sonra her maç bizim için final havasında geçecek. Her maça galip gelmek adına çıkıyorduk. Bundan sonra istikrar kazanmalıyız. Bir maç kazanıp bir maç kaybediyoruz. Bundan sonra seri galibiyetler yakalamamız lazım" dedi.

-İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem, maça iyi başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Sonuçta Samsunspor'un durumu belli. Bütün futbolcu arkadaşlarımız bunun bilincindeydi. Maça iyi başladık. Nitekim golleri bulduk. Kaliteli takım olduğumuz için bugün iyi futbol izlettirdiğimizi düşünüyorum. Bulduğumuz pozisyonların 4 tanesini gole çevirdik. Bir o kadar da pozisyonu değerlendiremedik. Bundan sonraki maçlarında Samsunspor'a başarılar diliyorum."

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tecrübeli futbolcusu Webo da, çok iyi oynadıklarını belirterek, "Bugün 3 puanı almaktı önemli olan. iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çok pozisyona girdik. Girdiğimiz pozisyonlara baktığımızda doğru bir skor yakaladığımıza inanıyorum" dedi.

Samsun'a 3 puan için geldiklerini belirten genç futbolcu Taner Yalçın ise,

"Yendiğimiz için çok mutluyuz. Çıkışımızı devam ettiriyoruz" ifadesini kullandı.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement