Maçka Parkı'nda sağlık çalışanının boğazını kesen saldırgan suç makinesi çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Maçka Parkı'nda sağlık çalışanının boğazını kesen saldırgan suç makinesi çıktı

Maçka Parkı'nda tartıştığı sağlık çalışanının boğazını keserek dehşeti yaşatan zanlı yakalandı. Gözaltına alınan zanlının; kasten yaralama, mala zarar verme ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçlarından sabıka kaydının olduğu öğrenildi.

12.06.2020 00:09  Güncelleme: 09:30

Şişli'de bulunan Maçka Parkı'nda bugün 18.50 sıralarında Süleyman Dönmez isimli psikiyatri danışmanı ile Emrah D. arasında tartışma çıkmıştı. Sağlık çalışanı içki şişesiyle yaralayan şüpheli olay yerinden kaçmıştı.

Polis ekipleri yaptıkları çalışmalarda sağlık çalışanının boğazını kesen şahsın kimliğini belirledi. Şahsın isminin Emrah D. (32) olduğu tespit edildi. Kimliği belirlenen şahıs Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Eyüp ilçesi Çırçır Mahallesi Betül Sokak'ta yakalanarak gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI ÇIKTI

Emrah D.'nin hakkında yapılan incelemelerde kasten yaralama suçundan 5, mala zarar verme suçundan 1, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan 1 adet suç kaydı olduğu tespit edildi.

Maçka Parkı'nda sağlık çalışanın boğazını kesen saldırgan suç makinesi çıktı

NE OLMUŞTU?

Şişli Maçka Parkı'nda, bir hastanenin psikiyatri bölümünde asistanlık yaptığı öğrenilen Süleyman Dönmez, iki kadın meslektaşıyla parkın kapısına doğru yürürken, bir kişiyle laf atma yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma sürerken, Emrah D. elindeki bira şişesini kırdıktan sonra Dönmez'in boğazını kesti. Süleyman Dönmez kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan koşarak olay yerinden kaçtı.

YARDIMINA MESLEKTAŞLARI KOŞTU

Saldırıda ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden Dönmez'in ilk yardımına, yanında bulunan meslektaşları ve çevredeki vatandaşlar koştu. Daha fazla kan kaybetmemesi için, bir vatandaşın verdiği tişörtle boğazına tampon yapılan Dönmez, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Süleyman Dönmez'in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Maçka Parkı'nda sağlık çalışanın boğazını kesen saldırgan suç makinesi çıktı
Maçka Parkı'nda sağlık çalışanın boğazını kesen saldırgan suç makinesi çıktı
Maçka Parkı\'nda sağlık çalışanının boğazını kesen saldırgan suç makinesi çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Maçka Parkı'nda sağlık çalışanının boğazını kesen saldırgan suç makinesi çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • balotelli: üzülme max. 3-5 aya salarlar yine kardesim kaldığın yerden kesmeye devam edersin 14 0 Yanıtla
  • Isimsiz : Artik suclarin agirlastirilmasini istiyoruz caddede millet gezemez oldu 10 1 Yanıtla
  • Bedbaht: Şimdi bu masum ölürse asıl katil kim? Cani hayvanı dışarı salan hakim mi? Yoksa cani hayvan mı? 9 1 Yanıtla
  • Ulu: Sonuç : Bi yeni suç kaydı daha oldu o kadar 10 0 Yanıtla
  • hakan: BURASI ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİ, HERKES NE İSTERSE YAPABİLİR, YAVUZ BİNGÖL NE DEMİŞTİ, AVRUPADA YERE TÜKÜREMEZSİNİZ, YASAK VE CEZASI VAR AMA BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE NEREYE İSTERSENİZ TÜKÜREBİLİRSİNİZ...!!! 8 1 Yanıtla
  • Rego: Sağlık çalışanı diyebilmemiz icin o an görevde olması lazım 0 8 Yanıtla
    EĞİTİMCİ: Denyo kendindemisin. 4 0
  • .:..:.: hicbir zaman suclar affedilmemeli..umarım bir dahada af konusu gundeme gelmez 6 2 Yanıtla
    mert: çoğu salındı şuan heryerdeler.. 1 0 Insan: Peki yaptığın günahlarından dolayı allahtan niye af diliyorsun senin icmi suçun yokta allahın affını isteyip cennetini isteyeceksin iyi sen allahtan affını dile ama allahın kullarının kullarına kestiği cezayı affetmesini isteme inşallah suç suz yere ceza almak basina gelmez olurya dünya bu suçsuz yere iftirayla ıçerde yatarsan bu yazdığım aklından çıkmasın ozaman anılarsın af suç suz yere yatanların kurtuluşu herkezi bir tutup suçlama 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement