Mahkeme Başkanı, Minik Leyla'nın katil zanlısına sert çıktı: Niye sırıtıyorsun? - Son Dakika
Güncel

Mahkeme Başkanı, Minik Leyla'nın katil zanlısına sert çıktı: Niye sırıtıyorsun?

Tüm Türkiyeyi yasa boğan Minik Leyla'nın ölümünün yargılanması sırasında katil zanlısı olarak ifade veren amcası Yusuf Aydemir'in oturduğu yerde gülümsemesi üzerine Mahkeme Başkanı, "Niye sırıtıyorsun?" diyerek sert çıktı.

20.09.2019 11:36  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da, Leyla Aydemir'in (4) geçen yıl kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili 1'i tutuklu 7 sanığın yargılanmasına başlandı. Küçük kızın ölümüyle ilgili hazırlanan iddianame Ağrı 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.

İddianamede tutuklu Mehmet Ali Aydemir ile Leyla'nın amcaları Musa Aydemir (28), Yusuf Aydemir (42) ve köylülerden Besim Dursun (47) ile eşi Hatun Dursun (55), Ayşe Artam (37) ve eşi Yıldırım Artam (40) hakkında 'çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, 'iştirak halinde kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan da 14'er yıla kadar hapis cezası verilmesi istendi.

Mahkeme Başkanı, zanlılardan Yusuf Aydemir'in oturduğu yerde gülmesi üzerine sert çıktı. Mahkeme Başkanı, "Sen kimsin, niye sırıtıyorsun?" sorusu üzerine Yusuf Aydemir, "sırıtmıyorum" yanıtını verdi.

"NİYE SIRITIYORSUN?"

Kimlik tespitiyle başlayan duruşmaya katılan tutuksuz sanıklardan amca Yusuf Aydemir'in oturduğu yerde gülmesi üzerine Mahkeme Başkanı, "Sen kimsin, niye sırıtıyorsun?" diye sordu. Sanığın, "Ben Yusuf Aydemir'im" cevabı üzerine "Neyle yargılandığını biliyor musun? Yeğenini öldürmekle yargılanıyorsun, bir de sırıtıyorsun" dedi. Amca Aydemir, sırıtmadığını bildirdi.

"İDAM İSTİYORUZ" AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Ağrı'nın Bezirhane köyünde kaybolan Leyla Aydemir için amcası Yusuf Aydemir, küçük kızın cesedine ulaşıldığı gün "İdam istiyoruz" açıklaması yapmıştı.

2 Temmuz 2018'de CNN Türk yayınına bağlanan Yusuf Aydemir, "Askeriye müdahale etti. Biz de detayları bilmiyoruz. Bugün mü bırakmışlar bilmiyoruz. Aile perişan. Hadım, hapis falan değil idam istiyoruz. Kim olursa olsun. Bir kişi idam edilirse böyle bir şey olmaz. Bu kız kaçırılıp, sonradan atılmış. Annesi ve babası şu anda perişan" şeklinde konuşmuştu.

Mahkeme Başkanı, Minik Leyla\'nın katil zanlısına sert çıktı: Niye sırıtıyorsun?

Son Dakika Güncel Mahkeme Başkanı, Minik Leyla'nın katil zanlısına sert çıktı: Niye sırıtıyorsun? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • : İnsanların geldiyi duruma bakar mısın alın size akp türkiyesi kadın hakkı ÖZGÜRLÜK derken sonuç bu 25 20 Yanıtla
    As: Lan maloo atanin Türkiyesi bu 10 29 Ağa: Kemalist eğitimin getirdiği nokta bu, salo 9 20 En iyisi: Sen bu ülkeyi terket. Yakışmıyorsunuz buraya. 0 0
  • IM: BU DEVLETI YÖNETENLERE SESLENIYORUM NOLUR IDAM ÇIKSIN IDAM. 31 3 Yanıtla
  • D.bayazıtlı: Adamın biri hapisten çıkınca arkadaşlarına 15 gün sonra tekrar gelecem yatağıma dokunmayın demiş. Arkadaşları onu beklemiş ama bir türlü gelmemiş, dışarı çıkan arkadaşları bunu bulup sormuşlar neden gelmedin tekrar, adam şöyle demiş dışarı çıkıp bir tane pezevenki öldürüp dönecektim baktım ki neredeyse tamamı pezevenk olmuş kimden başlayacağımı bilemedim demiş nokta . 26 4 Yanıtla
  • kumsal : pislik Allah versin cezanı inşallah 24 0 Yanıtla
  • HASAN CEY: Bu ülkede asılmayı hak eden o kadar boş insan var ki,hangi birinden başlamalı? 19 0 Yanıtla
  • 36 : Bu kadar yüz kızartıcı suç işleniyor hl devlet içerde besliyor idam istiyoruz sapıklara devletimiz ne bekliyor artık 14 1 Yanıtla
  • harun: Katıl olayyerine gelir tezi bir kez daha doğruladı 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement