Mahmud Sami Ramazanoğolu Keçiörenli Gençlere Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Mahmud Sami Ramazanoğolu Keçiörenli Gençlere Tanıtıldı

"Çağımızı Aydınlatan Değerlerimiz" projesi kapsamında büyük din alimi Mahmud Sami Ramazanoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın da katıldığı bir programla gençlere tanıtıldı.

03.03.2016 12:27

"Çağımızı Aydınlatan Değerlerimiz" projesi kapsamında büyük din alimi Mahmud Sami Ramazanoğlu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın da katıldığı bir programla gençlere tanıtıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği ve Keçiören Kaymakamlığı'nın destek verdiği program, Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliğinde Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Mustafa Ak'ın yanı sıra Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan, ilahiyatçı yazarlar Ali Hüsrevoğlu ve Mustafa Eriş, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ile çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. "Çağımızı Aydınlatan Değerlerimiz" projesi kapsamında geleceğin teminatı olan gençlerle birlikte Mahmud Sami Ramazanoğlu'nu anıp, tanıyacaklarını belirten Başkan Ak, "Ülkemiz için çok büyük bir değerdi. Bunun için de böylesi büyük değerlerimizi çok iyi tanımalıyız. Böylesine değerli programı gerçekleştiren başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" diye konuştu.

Milli benliğimizin oluşmasında önemli bir şahsiyet olan Mahmud Sami Ramazanoğlu'nu anmak ve anlatmak için bir araya geldiklerini söyleyen Kaymakam Dirim de, "Hayatından hayatımıza katacağımız çok önemli değerler olduğuna inanıyorum. Allah'ın güzelliklerini yeni nesillere anlatarak ömrünü geçirdi. Bu güzellikler hepimize nasip olur inşallah" dedi.

Gençleri inanç değerlerimize uygun olarak yetiştirebilmek amacıyla tarihe mal olmuş değerli şahsiyetleri tanıtan programlar yapmaya devam edeceklerini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıçgil de, "Bizlere her zaman destek olan ve hiç yalnız bırakmayan Mustafa Ak'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İlahiyatçı yazarlar Ali Hüsrevoğlu ve Mustafa Eriş'in konuşmacı olarak katıldığı programın sonunda Başkan Ak, yazar Ali Hüsrevoğlu'na plaket takdim ederken, program toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahmud Sami Ramazanoğolu Keçiörenli Gençlere Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement