Malatya Tso Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Malatya Tso Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından ilk toplantısını yaptı.

29.04.2018 17:06

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından ilk toplantısını yaptı.

Meclis Başkanı Hasan Özkan, 15 Temmuz Şehitleri Meclis Salonu'ndaki toplantıda, vatandaşların kanuni hakları çerçevesinde hak ettiği hizmeti almak zorunda olduğunu belirterek, meclisin her üyesinin örnek alınacak kişilerden oluştuğunu, her üyenin üyesi meclisin yapacağı çalışmaya katkıda bulunma noktasında hareket edeceğine inandığını kaydetti.

Malatya'nın ticaretine sanayisine gelişmesine, insanların hayat standartlarını yükseltmeye gayret edeceklerini aktaran Özkan, "Malatya TSO, sanayicinin, iş dünyasının odası olacak ve herkese eşit mesafede duracağız." ifadelerini kullandı.

Özkan'ın açılış konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Meclis Hesapları İnceleme Komisyonu üyeliğine Mehmet Ayhan Altunok, Bünyamin Yılmaz, Enver Varol, Eyüp Tav ve Merdan Demirtaş seçildi.

Malaya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Malatya'yı daha güçlü yarınlara hazırlamak üzere yola çıktığını aktaran Sadıkoğlu, şunları kaydetti:

"Oda seçimlerinin ardından Malatya iş dünyası temsilcileri olarak önemli bir sorumluluk üstlenen 70 meclis üyemiz kentine daha güçlü yarınlara hazırlamak adına yeni bir yolculuğa başladık. Malatya TSO meclisimizin yeni dönemde ortak akılla istişare kültürünün merkezi olarak Malatya ve ülke ekonomisine yön verecek çok önemli işlere imza atacaktır. Malatya'yı ve Türkiye'yi 2023 vizyonuna taşıyacak olacak yeni meclisle Malatya ekonomi tarihini kilometre taşları arasında yer alacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu yeni dönemin ülkemize ve Malatya'mıza hayırlı olmasını dilerim."

Sadıkoğlu'nun konuşmasının ardından meclis üyesi Mesut Özdemir tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında Malatya TSO, İnönü Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "Kitap Getirdi Sana Projesi", "Okudukça Değişiyor Dünya" sloganıyla başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya Tso Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement