Malkoç Süalp, Bade İşçil Kavgası Bitmiyor - Son Dakika
Magazin

Malkoç Süalp, Bade İşçil Kavgası Bitmiyor

Malkoç Süalp, Bade İşçil Kavgası Bitmiyor

İş adamı Malkoç Süalp, eşi Bade İşçil'e ateş püskürdü: "Duruşma gününe kadar aşık kadın rolünü oynadı, bizi boşayın"

02.06.2016 11:46  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamı Malkoç Süalp, boşanmaktan vazgeçtiği eşi Bade İşçil için temyize başvurdu. Süalp; "Gözü tok, aşık kadını oynayıp beni kandırdı. Boşanmak istiyorum. Bizi boşayın! Bu, iki taraf için de kurtuluş olacak" dedi.

YENİDEN BARIŞMIŞLARDI

Malkoç- Bade İşçil Süalp çifti, önce boşanmak için mahkemeye başvurmuş, ardından barışıp boşanmaktan vazgeçmişti. İstanbul Aile Mahkemesi, yeniden boşanmak isteyen çiftin isteğini "Barıştınız" diye reddetmişti.

"OYUNCULUĞUNUN AVANTAJLARINI KULLANDI"

İstanbul Aile Mahkemesi'nin tarafların barıştıkları gerekçesiyle düşmesine karar verdiği davayı temyiz eden Malkoç Süalp'in avukatı dilekçesinde;

"Bade Süalp, oyunculuğunun verdiği tüm avantajları kullanarak, müvekkilimi barıştıklarına inandırmış, kendisi için olumsuz giden davaların sonuçlarından bu şekilde kurtulmayı hedeflemiştir.Kocasına karşı nefret dolu ve barışmanın kurgu olduğunu son duruşma sona erer ermez ortaya koymuştur.Müvekkilim eşine olan güvenini tamamen kaybetmiştir. Boşanma her iki taraf için de kurtuluş olacaktır. Bu nedenle mahkemenin ret kararının bozulmasını talep ediyoruz" dedi.

'BENİ İKNA ETTİ'

Malkoç Süalp, verdiği temyiz dilekçesinde zehir zemberek açıklamalar yaptı: "Bade İşçil, yaşadığımız sorunları gidereceğini ve pişman olduğunu söyleyip beni barışa ikna etti."

'ROL KESTİ'

Süalp, bir de suçlamada bulundu: "Duruşma gününe kadar gözü tok, aşık kadın rolünü oynadı. Duruşmadan sonra 'Yüzümü zor görürsün' dedi. Bizi boşayın, boşanma her iki taraf için de kurtuluş olacak."

Son Dakika Magazin Malkoç Süalp, Bade İşçil Kavgası Bitmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement