İsveç Basını: Quaresma Aptalca Faulle Oyundan Atıldı, Malmö'nün İşi Kolaylaştı - Son Dakika
Spor

İsveç Basını: Quaresma Aptalca Faulle Oyundan Atıldı, Malmö'nün İşi Kolaylaştı

İsveç basını, Quaresma'nın kırmızı kartla oyundan atılmasını "aptalca" olarak yorumladı, "Malmö'nün işi, bu olaydan sonra kolaylaştı." ifadelerini kullandı.

14.12.2018 07:40  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsveç ekibi Malmö'nün, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun son haftasında Beşiktaşİstanbul'da 1-0 yenerek bir üst tura çıkması, ülke basınında geniş yer buldu.

Ülkenin önde gelen gazetelerinden Aftonbladet, "Malmö'den Beşiktaş sansasyonu." başlığıyla duyurduğu haberde, İsveç ekibinin bir üst tura çıkmasının yanında 10 milyon kron (yaklaşık 1 milyon avro) para kazandığı paylaşıldı. Malmö'nün tur için mutlaka kazanması gereken maçta Beşiktaş gibi önemli bir takımı yenmeyi başardığı belirtilen haberde, "Quaresma aptalca bir faulle oyundan atıldı ve Malmö'nün işi kolaylaştı." ifadelerine yer verdi.

"BEŞİKTAŞ FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİ"

Expressen gazetesi ise, "Dev maçta Malmö sonuca gitti." başlığını kullanırken, ölüm kalım maçında Malmö'nün zoru başardığı kaydedildi. Haberde, Türkiye'nin önemli takımlarından Beşiktaş'ın, ilk yarı öne geçecek pozisyonlar yakalamasına rağmen, bu fırsatları değerlendiremediği ve ikinci yarı sahneye çıkan Antonsson'un golüyle siyah-beyazlı tribünlerin sessizliğe büründüğü aktarıldı.

GOLÜ ATAN ANTONSSON: ÇOK MUTLUYUM

Haberde, maçın tek golünü atan Marcus Antonsson'ın açıklamalarına da yer verildi. Antonsson, "Doğru zamanda doğru yerde bulundum. Daha sonra topu yerden yuvarladım ve gol oldu. Çok mutluyum." yorumunu yaptı.

Dagens Nyheter gazetesinde ise, "Malmö sürpriz galibiyetle işi bitirdi." başlığı altında, "Malmö, Türkiye'nin büyük kulübü Beşiktaş'ı yenerek, UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin en çok konuşulacak galibiyetine imza atıp, bir üst tura çıktı." değerlendirmesinde bulunuldu.

İsveç Basını: Quaresma Aptalca Faulle Oyundan Atıldı, Malmö\'nün İşi Kolaylaştı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İsveç Basını: Quaresma Aptalca Faulle Oyundan Atıldı, Malmö'nün İşi Kolaylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • çarşı34: iyiki elendik uefa kupasını zaten alamz 2 tur fazla oynasa ne olur oynamasa ne en azından lige asılır 3 8 Yanıtla
  • Fatih: Aha alkisladiginiz cingene kargalar 5 1 Yanıtla
  • DENİZ: MİLYONLARI ALIRSINIZ BERBAT TOP OYNARSINIZ BU TAKIMDAN KOVULACAK O KADAR ÇOK KİŞİ VAR Kİ DÜŞÜNÜN Kİ KAPTAN NECİP GERİSİNİ SİZ HESAP EDİN OĞUZHAN BİTİK BUNLARLA MAHALLE TAKIMI OLUR ANCAA 5 0 Yanıtla
  • bfg: şimdi hedef ouresmayı bjkden kovdurmak geri kaln ne oynadıki larin love pektemek necip vida daha ismini sayamadım kazmalar ourema kart görörek hata yaptı öbür mallar ve şenol ruhsuz futbol oynadı için elendi 0 4 Yanıtla
  • Dobraadam: Suyu ısındı gönderilmeli. 1 0 Yanıtla
  • Üzgünüz: Keşke doğru olmasa 0 1 Yanıtla
  • mıstık: sakatım diye bahaneler üretip oynamayan oyuncular nerde bjk bu kadroylamı çıkmalıydı 0 1 Yanıtla
  • C, aydin: Bir yanlış bir dogruyu götürür 0 0 Yanıtla

Advertisement