Özel Güne Özel Konser - Son Dakika
Toplum

Özel Güne Özel Konser

Özel Güne Özel Konser

Mamak Belediyesi, 3 Aralık Engelliler Günü'ne özel konser gerçekleştirdi.

04.12.2021 11:42  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi, 3 Aralık Engelliler Günü'ne özel konser gerçekleştirdi.

Birbirinden güzel namelerin yankılandığı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde, Yakamoz Türk Müziği Korosu Mamaklılara unutulmaz bir gece yaşattı. Şefliğini Seyfi Yener'in yaptığı bu anlamlı konsere Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sevgi tüm engelleri aşar

Engellerin, engelliler için engel olmayacağını, sevgi, ilgi ve azimle tüm engellerin ortadan kalkacağının altını çizen Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Hataya sıkı sıkı tutunan yollarına çıkan engellere ve fikirlere aldırış etmeden sanatta, sporda siyasette eğitim ve iş dünyasında çok güzel işler yaparak önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimiz hepimizin gurur kaynağıdır. Mamak Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza desteklerimiz devam ediyor. 2021 yılı boyunca evde sağlık hizmetlerinden 1054 kişi, evde bakım hizmetlerinden 724 kişi hizmet aldı. Bu hizmetlerimizin yanı sıra spor tesislerimizden, aile merkezlerimizden de engelli kardeşlerimiz faydalanmaktadır. Bu özel günde sizlere yapmış olduğumuz özel bir hizmetten söz etmek isterim. Gülveren Mahallesi'nde 2400 metrekare bir alandan Engelsiz Yaşam Merkezi'mizin projesini tamamladık. Önümüzdeki günlerde bu projeyi hayata geçireceğiz. Bu Engelsiz Yaşam Merkezi'nde rehabilitasyon alanları, spor alanları, sanat ve eğitim alanı aynı zamanda sinema salonu da yer alacak. Bu tesiste gün içerisinde ailelerinden emanet aldığımız engelli kardeşlerimizin hem eğitimine katkı sunacağız hem de onlar tesiste güvenle hizmet alabilecek. Engelli kardeşlerimiz sadece bir günde anmıyor bunu tüm yıla yararak hizmetlerimizi sizlerle buluşturuyoruz. Sevgi tüm engelleri aşar. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Tüm Engelleri Birlikte Aşacağız

İnsan için olmayan, insanı merkezine almayan hiçbir politika, hiçbir anlayış, hiçbir strateji refah ve huzur getirmeyeceğine dikkat çeken AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, "Zenginin yoksulu, beyazın siyahı, uzunun kısayı, sağlıklının hastayı dışladığı ötelediği ortamdan ne eşitlik ne adalet tesis edilebilir. Özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın 2012 yılından bugüne kadar isminin engelli olduğu ama bütün engellerin kaldırıldığı bir farkındalığın ve azmin ortaya konulduğunu görüyoruz. Hayatın her alanında başarıları, inançları, azmi ve cesaretiyle hepimizin ilham kaynağı olan kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Engelin yalnızca kalplerde olduğu bilinci ve farkındalığı ile engelli kardeşlerimiz için çalışmaya edeceğiz. Tüm engelleri birlikte aştığımız engelli kardeşlerimiz ve kıymetli ailelerine ben buradan sevgi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: Habermetre

Son Dakika Toplum Özel Güne Özel Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement