Manisa ve Adıyaman'da Deprem Meydana Geldi - Son Dakika
Güncel

Manisa ve Adıyaman'da Deprem Meydana Geldi

Manisa'da saat 11.03'te 3.9 şiddetinde, Adıyaman'da ise saat 11.26'da 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı her iki depremde kısa süreli panik yaşandı.

26.04.2017 11:34  Güncelleme: 12:20

Manisa'da bugün saat 11.03'te Richter Ölçeği'ne göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir ve ilçelerinde de hissedilen deprem, kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. Adıyaman'da ise saat 11.26'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İZMİR'DE DE HİSSEDİLDİ

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Deprem Dairesi'nin (AFAD) verdiği bilgiye göre, saat 11.03'te, merkez üssü Manisa'nın Şehzadeler ilçesi olan, 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6.9 kilometre altındaki deprem, Manisa'nın dışında İzmir ve ilçelerinde de hissedildi. Deprem kısa süreli korkuya neden oldu.

Geçen hafta salı günü, Manisa'da yaklaşık 1 saat arayla Richter Ölçeği'ne göre 4.9'luk iki deprem meydana gelmiş, ardından yüzün üzerinde artçı sarsıntı olmuştu.

ADIYAMAN'DA 3.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde saat 11.26'da Richter Ölçeği'ne göre 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Samsat ilçesi olarak saptadığı saat 11.26'da, yerin 8 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde, can ve mal kaybı yaşanmadı.

Manisa ve Adıyaman\'da Deprem Meydana Geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa ve Adıyaman'da Deprem Meydana Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement