Manisa Belediyesinden Filistin Büyükelçisine Destek Sözü - Son Dakika
Yerel

Manisa Belediyesinden Filistin Büyükelçisine Destek Sözü

Manisa Belediyesinden Filistin Büyükelçisine Destek Sözü

Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf, Manisa Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanvekili Nursel Ustahmetoğlu ile görüştü.

13.08.2013 12:15  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf Manisa Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanvekili Nursel Ustahmetoğlu ile görüştü.

Ziyarette Kültür Müdürü Mümin Deniz de yer aldı. Manisa'yı ilk kez ziyaret ettiğini ve kenti çok beğendiğini ifade eden Maarouf, "Manisalıların bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan da oldukça mutlu olduk. Yakın zamanda İzmir, Manisa ve Kula'da Filistin Kültür Haftası çerçevesine bir dizi etkinliklerimiz olacak. İki kardeş ülke insanlarının birbirlerine kültürlerini tanıtmalarını amaçlıyoruz. Bu çerçevede Manisa Belediyesi'nin de desteğine ihtiyacımız var. Filistin'de gelen ekiplerimizin şehrin işlek bir noktasında ülkemizi tanıtacakları bir çadır kurmak istiyoruz. Burada Türk halkı ve Filistin halkını bir araya getirerek iki ülke arasında ki dostluğu pekiştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Belediye Başkanvekili Nursel Ustamehmetoğlu ise Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Filistinli dostlarımızı kentimizde konuk etmek bizleri de mutlu eder. Kendilerine Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün de talimatları doğrultusunda imkanlarımız dahilinde destek verebiliriz" dedi. Konuşmaların ardından Filistin Büyükelçisi Nabil Maarouf Belediye Başkanvekili Ustamehmetoğlu'na üzerinde Mescid-i Aksa'nın resmi olan bir tablo hediye ederken, Başkanvekili Ustamehmetoğlu'da içerisinde Manisa'yı tanıtıcı ürünlerin bulunduğu bir paketi Büyükelçi Maarouf'a hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Belediyesinden Filistin Büyükelçisine Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement