Manisa'da Obeziteye Karşı Yürüyüş - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Obeziteye Karşı Yürüyüş

Manisa İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, obeziteye karşı yürüyüş yaptı.

11.04.2015 19:24

Manisa İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, obeziteye karşı yürüyüş yaptı.

Atatürk Kent Parkı'ndaki yürüyüş sırasında kadınlar el ele tutuşarak "Bilinçliyiz ve obezitenin karşısındayız" şeklinde slogan attı.

Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Galip Köroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, obezite kaynaklı hastalıkları engellemek istediklerini belirtti.

Obeziteye karşı yürüyüşün önemli bir adım olduğuna işaret eden Köroğlu, "Sağlık risklerini iyi yönetirsek hastalıklarla daha az karşılaşmış olacağız. Kent konseyimiz obeziteye dikkat çekmek için böyle bir etkinlik düzenlemiş. İnanıyorum ki atılan bu adımın devamı gelecektir" dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu da sağlıklı kadının önce ailesine sonra da topluma faydalı olabileceğini vurgulayarak, "Sağlıklı yaşamak için idealist adımlar atacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da Obeziteye Karşı Yürüyüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement