Manisaspor Kulübü Başkanı Mergen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Manisaspor Kulübü Başkanı Mergen Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider olan Manisaspor'un başkanı Abdullah Mergen, takımın maddi sıkıntı içinde olduğunu belirterek "Göreve geldiğimizden bu yana 30 milyon lira borç ödedik" dedi.

06.10.2015 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider olan Manisaspor'un başkanı Abdullah Mergen, takımın maddi sıkıntı içinde olduğunu belirterek "Göreve geldiğimizden bu yana 30 milyon lira borç ödedik" dedi.

Mergen, yönetim kurulu üyeleriyle beraber düzenlediği basın toplantısında, kulübün maddi durumu hakkında açıklamalar yaptı.

Teknik direktör Taner Taşkın'ın "Maaşlarımızı alamıyoruz. Gereken neyse yapacağım" sözlerine açıklık getiren Mergen, Taşkın ile konuştuklarını, yaşadıkları sıkıntılı sürecin hocayı da gerdiğini, teknik direktörün takımdan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade etti.

Önceki yönetim dönemlerine ilişkin yaklaşık 23 milyon liralık vergi borcunun olduğunu, ayrıca futbolculara ödenecek borçların da bulunduğunu dile getiren Mergen, "Göreve geldiğimizden bu yana 30 milyon lira borç ödedik. Vestel ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 13 milyon liralık alacaktan vazgeçtiler" diye konuştu.

Jimmy Dixon'a 220 bin avro olan borcun bu hafta 100 bin avrosunu ödediklerini bildiren Mergen, bir hafta içerisinde geri kalan borcun ödenmemesi halinde, ilk etapta 80-90 bin lira para cezası ile takıma 6 puan silme cezasının geleceğini kaydetti.

Mergen, Manisa 19 Mayıs Stadı'nın sözleşmesini Ankara'daki görüşmelerin ardından bir süre sonra yeniden yapmak üzere feshettiklerini, stat sözleşmesiyle ilgili sorunu en kısa sürede çözmeyi amaçladıklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisaspor Kulübü Başkanı Mergen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement