Manisaspor-Orduspor Maç Notları - Son Dakika
Güncel

Manisaspor-Orduspor Maç Notları

Manisaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, geçen hafta deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Şanlıurfaspor maçının ilk 11'inde 3'ü zorunlu olmak üzere 4 değişiklik yaptı.

09.11.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, geçen hafta deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Şanlıurfaspor maçının ilk 11'inde 3'ü zorunlu olmak üzere 4 değişiklik yaptı. Siyah beyazlılarda cezalı Mikic ve Mustafa Sarp ile sakat olan Tayfun Cora kadroda yer almadı. Metin ise yedek soyundu. Bu futbolcuların yerine Hakan Barış, Hakan Turan, Ali Fırat ve Erdi ilk 11'de şans buldu.

Manisa'da sabah saatlerinde yağan yağmur, maç saatinde yerini güneşli bir havaya bıraktı. Ancak üst üste kötü sonuçlar alan Manisaspor'a taraftarı yine ilgi göstermedi. Tribünlerde yaklaşık 150 kişilik taraftar grubu Manisaspor'u desteklerken, rakibi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen Orduspor'u 23 seyircisi yalnız bırakmadı.

Karşılaşmadan önce her iki takımın futbolcuları da kendi saha kenarlarında toplanarak galibiyet yemini etti. Haftaya 4'er puanla giren son sıradaki Manisaspor ile sondan ikinci Orduspor 8 maçta 1'er galibiyet, 1'er beraberlik, 6'şar mağlubiyeti bulunuyordu.

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ile Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar da siyah beyazlı yöneticilerle birlikte müsabakayı protokol tribününden izledi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor-Orduspor Maç Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement