Manken Eva Maya'dan Yeni Film Müjdesi - Son Dakika
Magazin

Manken Eva Maya'dan Yeni Film Müjdesi

Oyunculuk ve Mankenlik Yapan Macar Asıllı Güzel Manken Eva Maya, Türkiye'de Üçüncü Sinema Filmini Çekmeye Hazırlanıyor. Eva, Adını Sır Gibi Sakladığı Filmin Çekimlerinin Ocak Ayında Başlayacağını Söyledi.

16.12.2007 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyunculuk ve mankenlik yapan Macar asıllı güzel manken Eva Maya, Türkiye'de üçüncü sinema filmini çekmeye hazırlanıyor. Eva, adını sır gibi sakladığı filmin çekimlerinin Ocak ayında başlayacağını söyledi.

Fransa'dan Türkiye'ye getirilen bir parfümün tanıtımı için Balıkesir'e gelen manken ve oyuncu Eva Maya, yeni açılan AVM alışveriş merkezinde kurulan standda ilgi odağı oldu. AVM'deki herkese parfüm sıkan güzel manken, standı ziyaret edenlere de parfüm hediye etti. Fransız FM parfümünün tanıtımını yapan Eva Maya, 1 ay sonra çalışmalara başlayacak olan yeni bir sinema filminde başrol oynayacağını açıkladı. Haldun Dormen'den tiyatro eğitimi aldığını hatırlatan Eva Maya, doktor olarak başrolde olacağı filmde

kimlerle oynayacağını açıklamadı. Filmin hastalıkla ilgili bir hikayesi olduğunu söyleyen güzel manken, Türkçe'de zorlandığı için senaryoyu çalışmak için sürekli yanında taşıdığını söyledi. Eva Maya, "Uzun zamandan beri Haldun Dormen'den müzikal tiyatro eğitimi alıyorum. O yüzden, artık oyunculuğa soyundum diyebilirim. Bu sene 2 tane filmde oynadım. Şimdi yeni bir teklif aldım. Çok güzel bir hikaye. Hastalıkla ilgili, ben orada doktoru canlandıracağım. Ocak'ta çalışmalara başlıyoruz. Kiminle birlikte

oynayacağımızı açıklamayacağım. Ben ilk defa böyle çok heyecanlıyım. 9 yıldır Türkiye'deyim. Türkiye'ye şans aramaya gelmedim. Ailem burada, halam burada evli, çoğu akrabalar burada yaşıyor" dedi.

"TÜRK TELEVİZYONLARINI İZLEMEK İSTEMİYORUM"

Türkiye'de mankenlikle ilgili konuşmak istemediğini kaydeden Eva Maya, televizyonlardaki acı ve dram görüntüleriyle dolu olan özellikle kadın programlarına da tepki gösterdi. Kendisine program yapması için teklifler geldiğini, henüz böyle bir teklife sıcak bakmadığını belirten güzel manken, televizyonların insanları hep ağlatıp, bayıltan programlardan ziyade güldüren ve bilgi veren programlar yapması gerektiğini belirtti. Kendisinin yapacağı programın mutlaka komik olacağının altını çizen Eva Maya, "Ben

zaten artık Türk televizyonu da izlemek istemiyorum ve Türk programlarına da çıkmak istemiyorum. Çünkü hep ağlama, hep sızlanma. Program yapmam için teklifler geliyor. Eğer yapmaya kalkarsam bu kesinlikle komik bir şey olur. Ağlamak yok, sızlanmak yok, bayılmak yok" diye konuştu.

Bu arada, AVM'deki genel etkinliklerin tanıtılması ve ziyaretçilere eğlenceli dakikalar geçirmeleri için görevlendirilen palyaçolar da Macar Manken Eva Maya'yı görünce işlerine bir süre mola verip, parfüm tanıtımını izledi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği mankenli tanıtım yaklaşık 1 saat sürdü.

(YU-EY-ÖZ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Manken Eva Maya'dan Yeni Film Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement